Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pleternica
Povratak na članak

Ponudio prijevoz poznanici (19) pa je pokušao silovati

Uspjela je pobjeći, no sustigao ju je i kroz prozor uhvatio za pojas i vukao po cesti nekoliko metara. Pojas se potom otkinuo, a djevojka je završila u jarku kraj ceste.

Komentari 5

X2
xychhr-200
11:30 28.06.2010.

Koji li je to kukavički smrad..? Obična šaka bijede i jada..!

VL
OB
-obrisani-
17:23 28.06.2010.

Stvarno mislim da je posrijedi glupavost! Ali kako znati da si glup? Pa kad prestaneš misliti da je žena iza šaltera ili blagajne ili šanka \"zapaljena za tebe\" samo zato jer ti se nasmiješila! To joj je posao!

VL
VE
verrmaj
21:50 28.06.2010.

do sad nije evidentiran ?sto ce sada biti , ici pred suca pa ce reci neznam zasto sam to pokusao , reci ce necu vise (do iduci put ) da je uspio u svojoj namjeri mozda bi to vece za djevojku zavrsilo tragicno (da se izbrisu tragovi )da sam sudac nebi mu dao uvjetno vec 2-3 godine iza resetaka da se nauci pameti !!!!

VL
FR
freedy49
13:54 29.06.2010.

daj ne serite kad neznate ,dođite i vidite ponašanje tih balavica,od pijančevanja do penjanja po muškarcima bez obzira na godine pa ako im ne upali,onda su silovane.Takvih je slučajeva bilo i biće u Pleternici jer niko nigdje neradi a kafići puni,sirotinja što ćeš.

VL
ZL
Zlatko72
13:20 30.06.2010.

da to samo znaju nego rade jos i gore cijeli dan u kaficima pa neznaju sta bi napravili onda napadaju ljude po cesti tu gamad treba u zatvor na rad onda bi ljudi mirno spavali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.