Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek u akciji

Pomozimo, za operaciju Biljani nedostaje još 15.000 eura

biljana smolčić
16.10.2012.
u 13:29

Mlada djevojka iz Čeminca mora u Njemačku na četvrtu operaciju tumora na mozgu, skupila je polovicu od potrebnih 30.000 eura

Još samo dva tjedna ostala su Biljani Smolčić (22) iz Čeminca, oboljeloj od tumora mozga, da skupi preostalih 15.000 eura za već četvrtu, za kraj listopada zakazanu operaciju u njemačkom Erlangenu. Kako bi studentici kulturologije Filozofskog fakulteta pomogli skupiti novac, u petak će se na srednjoškolskom igralištu u Osijeku održati humanitarni tamburaški koncert. Ulaz je svega 10 kuna, a sav prihod namijenjen je njezinu liječenju.

Skupiti ukupno potrebnih 30.000 eura pomoći će i osječki kafići i klubovi koji će u subotu  naplaćivati ulaz 10 kuna. Aktivirala se i Kohorta koja će večeras uoči utakmice reprezentacije Hrvatske s Walesom skupljati novac za liječenje djevojke koja se s  tumorom bori već dvije godine. Novac se Biljani može uplatiti i na žiro-račun u Privrednoj banci Zagreb: 2340009 – 3103713338.

Komentara 2

WA
walterzenga!
14:15 16.10.2012.

Htio bi samo naglasit da tumor nije MALIGNI,već BENIGNI tumor hipofize,koji je jako progresivan i obuhvaća i pritišće vidne živce,sinus i arteriju. Ja sam Biljanin dečko pa sam upoznat sa cijelim slučajem. Lijep Pozdrav!!

DU
Dudek
16:31 17.10.2012.

Za Biljanu treba novac skupljati. Političati imaju sve. Zar su zivoti ljudi različito cijene. Nije bitno tko je bitno je da je zivo biće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije