Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neće podržati Vladu

Esih: Dug i sretan brak novim mladencima

Bruna Esih
Patrik Macek/PIXSELL
09.06.2017.
u 11:00

Naglasila je kako je u svojim stavovima jasna već mjesecima te ih ne kani mijenjati

Nezavisna saborska zastupnica Bruna Esih poželjela je u petak ujutro "dug i sretan brak novim mladencima", kako je nazvala nove koalicijske partnere HDZ i HNS, ističući da je u Sabor došla kako bi pomogla HDZ-u da ispuni uvjet HNS-a – da ona te zastupnici Željko Glasnović i Zlatko Hasanbegović ne budu dio nove parlamentarne većine.

 "Danas sam došla ovdje kako bih pomogla HDZ-u u tome da ispuni još jedan uvjet HNS-u, a taj je da Esih, Glasnović i Hasanbegović ne budu dio ove nove većine", rekla je Esih novinarima uoči početka saborske sjednice.

 Naglasila je kako je u svojim stavovima jasna već mjesecima te ih ne kani mijenjati.

 "Neki dan sam govorila o sramoćenju HDZ-a, a na kraju vidimo da vrh HDZ-a nije osramotio sam sebe, nego da je riječ o jednom dobro promišljenom planu. Ali, u svakom slučaju osramoćeni su i razočarani glasači HDZ-a", poručila je Esih.

Komentara 101

RI
Rikard
11:05 09.06.2017.

Plenković je predao HDZ i zemlju u ruke mufljuza i lopina. Što očekivati od birokrata i lažova koji bi prodao sve za Judine škude.. Nadam se da će ga napustiti članovi, a izdajnici i poltroni potonuti s njim.

DU
Deleted user
11:37 09.06.2017.

Bruna racunam na vas. Šeki

BI
bijelocrveni
11:16 09.06.2017.

Bruna ti si moja nova opcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije