Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksualna robinja

Poljak u Italiji oteo i drogirao britansku manekenku

Modna revija
Foto: Pixsell
05.08.2017.
u 23:14

Neidentificiranoj dvadesetogodišnjakinji je ubrizgan ketamin kada je došla na lažan foto-session blizu glavnog željezničkog kolodvora u Milanu 11. srpnja.

Jedna britanska manekenka je u srpnju oteta i zadržana tjedan dana u Italiji nakon što ju je drogirao jedan Poljak koji ju je pokušao prodati kao seksualnu robinju putem interneta, objavila je policija u subotu.

Lukasz Pawel Herba (30) je optužen za organiziranje otmice, rekao je zamjenik milanskog državnog odvjetnika Paolo Storari. Neidentificiranoj dvadesetogodišnjakinji je ubrizgan ketamin kada je došla na lažan foto-session blizu glavnog željezničkog kolodvora u Milanu 11. srpnja.

Otmičar i njegov suradnik su ju skinuli, fotografirali i vezali lisicama te ju prebacili u prtljažnik i odveli u kuću blizu sela Borgial u regiji Pijemont. Istražitelji još nisu uspjeli dokazati da je Herba pokušao prodati žrtvu na aukciji na internetu, ili je pokušao iznuditi 300.000 eura u Bitcoinima od manekenkinog agenta i njezine obitelji.

Storari je rekao da se sigurno radi o opasnom muškarcu koji je drogirao žrtvu i u putnom kovčegu ju prebacio u prtljažnik automobila. Herba je 17. srpnja, nakon neuspjele aukcije na koju se nitko nije prijavio, vratio manekenku u Milano i pustio ju blizu britanskog konzulata, nakon čega je uhićen.

Komentara 2

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:43 06.08.2017.

Namjeravao ju je prodati Arapima..

BF
bf2
13:38 06.08.2017.

takve imbecile treba eutanazirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije