Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Baš kao “Zgodna žena”

Naša dvojnica Julije Roberts ima još ljepši osmijeh od prave

Foto: Privatni album
1/7
01.08.2017.
u 19:02

Zagrepčanka Antonija Topić dugo se bavi modelingom, zahvaljujući kojemu je svoju slavnu dvojnicu i upoznala na snimanju u Parizu

Usporedbe s Julijom Roberts doživljavam isključivo kao kompliment, ali ne smatram da mi to pomaže u životu – započela je priču Antonija Topić, hrvatska manekenka koja gradi uspješnu karijeru u inozemstvu.

Zbog sličnosti sa slavnom glumicom, mnogi je nazivaju hrvatskom Julijom Roberts, a svakodnevno joj prilaze samo kako bi joj rekli da ima isti osmijeh poput glumičina. Osim osmijeha, s njom dijeli i zavodljiv pogled te bujnu, svijetlosmeđu kosu. Antonija otvoreno govori kako je navikla na svakodnevne komplimente pa smatra da su drugim ljudima, koje svakodnevno sreće na poslu i izvan njega, njezina pojava i usporedbe sa slavnom glumicom mnogo zanimljivije, nego što su njoj samoj.

– Budući da takve reakcije ljudi traje već dugi niz godina, takvi su mi komentari postali čak i normalni – rekla je Antonija koja svoju dvojnicu smatra jako lijepom ženom te priznaje da joj je oduvijek bila jedna od najdražih glumica. Antonija je prava sretnica jer je Juliju Roberts upoznala prije dvije godine u Parizu na snimanju reklame.

 

 

#smiles are always in #fashion 😁☀️🦋

A post shared by Antonija Topić (@antonija_topic) on

 

– Apsolutno je cijeli tim bio oduševljen našom sličnošću, čak i sama Julia – rekla je naša manekenka, a sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je i fotografiju sa snimanja gdje su glumica i manekenka pozirale u istoj odjevnoj kombinaciji, a njihova je sličnost uistinu nevjerojatna. Ova dugonoga brineta, visoka 177 centimetara, svoju je modnu karijeru započela prije nekoliko godina, a danas živi na relaciji Zagreb – Milano – Hamburg – Kopenhagen te ima potpisan ugovor sa skandinavskom agencijom Le Menagement.

Teško je pobrojiti sve njezine uspjehe u svijetu svjetskog modelinga, no treba napomenuti kako je snimila editorijale za poznate svjetske modne magazine poput Cosmopolitana, Grazije, Ellea i talijanskog Voguea, ali i za domaće časopise te bila zvijezda brojnih reklamnih kampanja high street brendova poput C&A i Esprita.

Komentara 8

Avatar FrancJunior
FrancJunior
08:10 02.08.2017.

Molim vas da objavite foto te dvojnice, kako bismo mogli usporediti!

MZ
michel.zagorje
19:48 01.08.2017.

DOBRA, AL JEDNA JE JULIJA

GA
gala79
13:32 02.08.2017.

Obje su predivne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije