Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima 43. godine

Kate Moss u toplesu je snimala reklamu i pokazala savršenu liniju

Kate Moss
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/3
02.08.2017.
u 15:28

Bivša manekenka, kažu njeni prijatelji, više ne pije alkohol i opet je u formi u kakvoj je nekada bila

Kate Moss snima novu modnu kampanju, a sudeći po fotografijama bit će to jedna jako senzualna kampanja.

Naime, paparazzi su uhvatili 43-godišnju bivšu manekenku dok je u toplesu u helikopteru snimala reklamu. Kate je pozorno slušala fotografa i s lakoćom je zauzela nekoliko seksi poza u kojima je njena fit linija došla do izražaja. 

 

 

Njeni prijatelji kažu kako je Kate opet u super formi jer se odrekla alkohola bez kojeg joj prije nije mogao proći dan, a pijana je znala dolaziti i na poslovne dogovore i snimanja. 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:22 02.08.2017.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za tu bjelosvjetsku ispraznicu Moss Katicu i za njezinu navodno savršenu liniju u toplessu u 43. godini. Trice i kučine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije