Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajni posjet

Politika: Netko iz BIA-e ušutkava Simovića u vezi ubojstva Đinđića

simović
Screenshot RTS
30.06.2010.
u 10:18

Beogradskom je dnevniku u izvorima bliskim ministarstvima policije i pravosuđa rečeno kako je ta osoba u nedjelju posjetila Simovića u zatvoru Zabela.

BEOGRAD - Postoji opasnost da istraga pozadine ubojstva Zorana Đinđića bude onemogućena jer nepoznate osobe iz srbijanske sigurnosne službe BIA rade sve da Miloš Simović ne progovori, piše današnja beogradska Politika.

Beogradskom je dnevniku u izvorima bliskim ministarstvima policije i pravosuđa rečeno da je ta osoba, najvjerojatnije iz BIA, u nedjelju posjetila Simovića u zatvoru Zabela.

- Ta je osoba došla k Simoviću inkognito. Razlog nije bila ponuda da za nova saznanja dobije status svjedoka-suradnika, za što se Simović grčevito bori - rekao je izvor Politike dodajući da je posjet bio "mimo zatvorske procedure".

- Posjet na takav način predstavlja vrstu pritiska na njega i može se shvatiti kao oblik zastrašivanja, ali i prijetnji i ucjena, u vezi s time što bi on mogao izjaviti - rekao je isti izvor, ne precizirajući kakav je razgovor vođen sa Simovićem niti tko ga pokušava zastrašiti.

Ključne riječi

Komentara 6

R7
rolf-77-55
12:36 30.06.2010.

To rade bosanski Srbocetnici.Dobro je poznato da su Djindjica nazvali IZDAJICOM Srba zato sto se okrenuo prema EU.I zbog toga sto je pristao da se svi Srbski ratni razbojnici pohvataju i predaju na medjunarodni sud.

AV
avijaticar
11:26 30.06.2010.

hehe,da nije kostunica,logicno je da su ovo placeni ubojice samo koje su svi koristili i dobro im placali,glavno da znaju decki doci biciklima do rakitja iz lanista,uzeli zagrebackim dilerima jos ranije poslove sa drogom

OB
-obrisani-
13:37 30.06.2010.

Miloševićevi repovi se i dalje vuku po Srbiji na sve strane, trebaće još mnogo vremena da se stvari u policijskim strukturama vrate u normalu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije