Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAVISNI GRADONAČELNIK IMA SHEMU

Politička kriza u Puli: Nakon Plenkovićeva posjeta HDZ i SDP idu zajedno u neobičan trokut

02.08.2022.
u 12:23

Teško je ne primijetiti da je ovaj rasplet događaja u Puli uslijedio samo nekoliko dana nakon posjeta premijera Andreja Plenkovića Istri. Poznato je da je Plenković veliki zagovornik “strateškog trokuta” koji uz HDZ čine zastupnici nacionalnih manjina i manje stranke centra, što je na kraju kao strateška odrednica uneseno i u nedavno doneseni program HDZ-a za ovo desetljeće.

Komentara 24

PK
Posljednji Komšikanac
13:00 02.08.2022.

Nakon što je IDS uništio Pulu oporbi nije ostalo drugo nego da se zbroje.

SE
serđo12
13:17 02.08.2022.

IDS - , cosa nostra '

Avatar kastanjer2
kastanjer2
13:18 02.08.2022.

Šef SDP-a Peđa Grbin je iz Pule. Pretendira biti vođa oporbe. Znači "ljuti" neprijatelj HDZ-a. Filip Zoričić je prihvatljivi desničar za Istrijane. U predizbornoj kampanji je ocrnjivan kao ne prihvatljivi desničar. Birači nisu vjerovali pa zato smatram da je prihvatljivi desničar. Nekada nedodirljivi predsjednik HDZ-a Pule Vlado Milić je zagovarao suradnju HDZ-IDS i kada mu nije uspjelo sam prešao u IDS. Onda se izmijenjalo nekoliko predsjednika i predsjednica HDZ-a Pule koji nisu zagovarali suradnju sa IDS-om. Pa je izabran Petar Ćurić koji zagovarao suradnju sa IDS-om, pa je smijenjen. Sada imamo prihvatljivog desničara-SDP-HDZ, u Puli baš zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?