Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Policiji slagala da je bila silovana: Prijeti joj tri godine zatvora

Varaždin: Nepoznati počinitelj opljačkao zlatarnicu u središtu grada
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
20.04.2021.
u 18:59

Događaj koji je prijavila uopće se nije dogodio, tvrde u DORH-u.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 41-godišnjakinje zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela. Prijeti joj do tri godine zatvora.

Ona je 4. veljače 2021. u Novom Marofu policiji prijavila da ju je nepoznata muška osoba 29. siječnja oko 3 sata silovala na cesti u selu pokraj Novog Marofa.

Događaj koji je prijavila uopće se nije dogodio, tvrde u DORH-u.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
09:09 21.04.2021.

Danas ako žena želi uništiti nekog muškarca iz bilo kojeg razloga, tvrdi da ju je silovao! Njoj se neće gotovo ništa dogoditi, a on iako je nevin uništen je za cijeli život!!! Vrijeme je da se takve lažne prijave počnuu drastično kažnjavati da više niti jednoj ne padne na pamet ovako nešto!!! Ja bih je strpao na 10 let u buksu!

DU
Deleted user
19:35 20.04.2021.

Da je to jedini takav slučaj , još bi bilo dobro.

NJ
Nježni
19:02 20.04.2021.

Kak sad to? Pa žene nikad ne lažu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije