Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!

Policija zaustavila dvojac, pronašli prtljažnik pun KFC piletine pa im sad prijeti zatvor

Foto: Policija Novog Zelanda
1/3
21.09.2021.
u 13:05

Dvojica muškaraca dobit će kaznenu prijavu zbog ugrožavanja javnosti i kršenja mjera, jer je Auckland pod izuzetno strogim epidemiološkim mjerama

Mnogi jednostavno nisu u stanju odoljeti pečenoj piletini, a u tome neće ih spriječiti niti epidemiološke mjere. Upravo to dokazuje i slučaj na Novom Zelandu. 

Dvojica muškaraca (23 i 30) koji su ranije povezivani s kriminalnim miljeom zaustavljeni su i uhićeni ove nedjelje u predgrađu Auklanda kako pokušavaju ući u grad sa znatnim količinama piletine i krumpirića popularnog lanca brze hrane KFC-om te veće količine gotovine. 

Policajci su patrolirali na lokalnim cestama u neposrednoj blizini predgrađa Auklanda kad su vidjeli sumnjivo vozilo. Vozač spomenutog vozila napravio je nagli zaokret vidjevši policiju i odjurio, no vrlo brzo su ga policajci dostigli i zaustavili. . 

Dvojica muškaraca dobit će kaznenu prijavu zbog ugrožavanja javnosti i kršenja mjera, jer je Auckland pod izuzetno strogim epidemiološkim mjerama prema kojima izlazi se iz kuće samo u slučaju nužde, a svi restorani i dostava su privremeno zatvoreni. 

Njima sad prijeti ili kazna u iznosu od 2800 dolara ili pak šest mjeseci u zatvoru, javlja CNN. Policija je najavila i daljnju istragu. 


 
Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:47 21.09.2021.

Za to postoji i jedan izraz: corona-nacizam! Koji je to svijet u kojem je jedini zadatak policije hapsiti one koji su se usudili izaći na ulicu!!! Neka mi to coronaši objasne!!!

KO
komicr
13:34 21.09.2021.

Počeli mafijaši prodavati i fast food.......stvarno se sve okrenulo naglavačke

RE
reborn
16:23 21.09.2021.

Ono kada moraš kontaktirati mafiju da bi došao do KFCove piletine... Bolesno! Pitam se u kojem trenutku će Australci shvatiti da su se malo "pogubili" u mjerama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije