Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJENA 53-GODIŠNJAKINJA

Bez nadzora držala pse, pa oni zaklali perad

Sandra Simunovic/PIXSELL
21.09.2021.
u 10:56

U policiji kažu da su psi zaklali više komada peradi, no nisu precizirali koliko peradi ni kolika je šteta.

Prekršajno je prijavljena 53-godišnjakinja jer je  bez nadzora držala pse, a posljedica toga bila je da su ti psi, zaklali perad 66-godišnjakinja.

Kako je priopćila policija, 20. rujna u 15.30  zaprimljena je dojava da su na Putu za Paleru u Ližnjanu, psi zaklali  perad.  U policiji kažu da su psi zaklali više komada peradi, no nisu precizirali koliko peradi ni kolika je šteta.  Upozoravaju građane da vode računa o svojim životinjama te da ih drže pod nadzorom.

- Osim što su dužni držati životinje u adekvatnom prostoru i osigurati im mogućnost kretanja, vlasnici su dužni poduzeti i određene mjere sigurnosti kako njihovi ljubimci ne bi ugrožavali ljude i tuđe životinje. Dakle, potrebno je da vlasnici kućnih ljubimaca (pasa) prilikom njihove šetnje, zbog ograničavanja slobodnog kretanja životinje i sprječavanja mogućeg nasrtaja na druge životinje ili ljude, posebice djecu, koriste povodac i brnjicu - poručili su iz policije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije