Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO!
Povratak na članak

Policija zaustavila dvojac, pronašli prtljažnik pun KFC piletine pa im sad prijeti zatvor

Dvojica muškaraca dobit će kaznenu prijavu zbog ugrožavanja javnosti i kršenja mjera, jer je Auckland pod izuzetno strogim epidemiološkim mjerama

Komentari 5

DU
Deleted user
13:47 21.09.2021.

Za to postoji i jedan izraz: corona-nacizam! Koji je to svijet u kojem je jedini zadatak policije hapsiti one koji su se usudili izaći na ulicu!!! Neka mi to coronaši objasne!!!

VL
KO
komicr
13:34 21.09.2021.

Počeli mafijaši prodavati i fast food.......stvarno se sve okrenulo naglavačke

VL
RE
reborn
16:23 21.09.2021.

Ono kada moraš kontaktirati mafiju da bi došao do KFCove piletine... Bolesno! Pitam se u kojem trenutku će Australci shvatiti da su se malo "pogubili" u mjerama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.