Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestanak je prijavljen u Požegi 28. listopada

Policija već 10 dana traga za košarkašicom iz Konga

nestali.gov.hr
08.11.2022.
u 00:25

Iako neki nagađaju da se 188 cm visoka košarkašica možda vratila u Kongo, gdje je rođena, u policiji nam nisu mogli potvrditi da je prešla državnu granicu.

Još nema nikakvih vijesti o tamnoputoj košarkašici Nsimbi Luzenga Louange (25) iz Konga, koja je nestala 28. listopada na području Požege, gdje je imala prebivalište. Nsimba je nastupala za prvoligašku ekipu ŽKK Plamen iz Požege, a njezin je nestanak prijavio trener kluba Vladimir Englman. Deset dana otkako joj se izgubio trag košarkašica još nije pronađena. Njezin profil podijeljen je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

– Poduzimaju se sve mjere u cilju pronalaska nestale osobe, ali zasad još nemamo nikakve rezultate – rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Iako neki nagađaju da se 188 cm visoka košarkašica možda vratila u Kongo, gdje je rođena, u policiji nam nisu mogli potvrditi da je prešla državnu granicu.

Iz njezina su kluba ranije izvijestili da je trebala ići na operaciju koljena jer joj je dijagnosticirana ozljeda križnog ligamenta. Dobila je mogućnost da se operacija obavi u Hrvatskoj redovnim putem u siječnju iduće godine. U ovom trenutku u klubu ne znaju gdje je.

– Nemam nikakve nove informacije – kratko je na naš upit odgovorio trener Vladimir Englman.

Policija je zamolila sve koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj djevojci da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
11:27 08.11.2022.

Nsimba? Netko je stavio zabunom N ispred imena.

ST
Stipan
10:18 08.11.2022.

Samo neka je živa . Neka joj Bog pomogne ili onaj tko je pronađe .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije