Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJE HOSPITALIZIRANI

Strava u središtu Zadra: Maloljetnica nožem ubola vršnjaka pa onda i sebe ozlijedila

Zadar: Policija provodi očevid zbog plakata s omčom za vješanje i natpisom anemični
Dino Stanin/PIXSELL
07.11.2022.
u 16:28

Neslužbeno doznajemo iz policijskih izvora da se sve dogodilo na samoj Kalelargi i da je 17-godišnjakinja nožem navodno ubola 17-godišnjaka, a potom i sebe ozlijedila

U petak u večernjim satima u Zadru posvađale su se dvije maloljetne osobe i ozlijeđene su oštrim predmetom, potvrđeno nam je u zadarskoj policiji. Neslužbeno doznajemo iz policijskih izvora da se sve dogodilo na samoj Kalelargi i da je 17-godišnjakinja nožem navodno ubola 17-godišnjaka, a potom i sebe ozlijedila. Oboje su hospitalizirani i podnesene su prijave.

Jedna je osoba teško tjelesno ozlijeđena, a u njihovu društvu je bila još jedna maloljetnica. Policija istražujte događaj.

Komentara 17

BE
Berri
17:03 07.11.2022.

to su novi izazovi s Fejsa i Tik-toka

EV
EvoZore
17:31 07.11.2022.

ah ta ljubav !

LE
Levanto
16:59 07.11.2022.

Luda dico.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije