Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POTRAGA

Policija uhvatila 45-godišnjaka koji je silovao znanicu

policija
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
08.08.2014.
u 21:37

Žena (31) koja ga je prijavila tvrdi da ju je u četvrtak silovao u kombi vozilu u Čakovcu

Policija je danas oko 17.20 sati nakon potrage u Štefancu pokraj Čakovca uhitila 45-godišnjaka iz Preloga osumnjičenog da je u četvrtak oko 21.30 sati silovao ženu na parkiralištu u Čakovcu. Uhićeni je već prije prijavljivan zbog silovanja, što nam je i potvrđeno u PU međimurskoj. Podataka o tome je li osuđen nisu imali.

Žena (31) koja ga je prijavila tvrdi da ju je silovao u kombi vozilu na velikom parkiralištu u središtu grada, kod bivšeg MTČ-a. Nazvala je Županijski centar 112 oko 23 sata, a potom je policiji rekla ime i prezime počinitelja kojeg otprije poznaje.

Nije poznato u kakvom su odnosu bili žrtva i silovatelj, koliko se dugo poznaju i jesu li bili u vezi. Istraživanje je u tijeku.

>> Gola Čehinja od silovatelja se skrila u obližnje grmlje

>> Uhićen silovatelj nećakinje Ivo Kezele, mještani odahnuli

Komentara 1

CA
caricazg
08:25 09.08.2014.

javni registar..silovatellja,pedofila.......kraj priće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije