Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vransko jezero

Gola Čehinja od silovatelja se skrila u obližnje grmlje

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
09.07.2014.
u 22:55

Policija je silovatelja uhvatila pokraj mjesta na kojem je počinio zločin

Tridesetčetverogodišnji muškarac usred bijela dana silovao je 28-godišnju Čehinju u utorak na biogradskom području. Ženu je pratio pa ju je zgrabio, pretpostavlja se i pretukao... Čehinja se u jednom trenutku otrgnula i uspjela nazvati policiju koja je silovatelja uhitila na mjestu zločina.

Primijetila da je prati

Turistkinja iz Češke u utorak nešto prije podneva odlučila se voziti biciklom iz kampa u kojem je smještena na biogradskom području. Vozila se nekoliko kilometara, a nakon nekog vremena primijetila je da je iza nje jedan te isti automobil pa je ubrzo shvatila da je netko prati.

Zaustavila se uz cestu i, kako doznajemo iz izvora bliskih istrazi, počela je prepirka. U tom je trenutku 34-godišnjak koji je svojedobno bio osumnjičen za piromaniju, odnosno da je podmetnuo požar na Vranskom jezeru, krenuo prema njoj. Pokušala mu je pobjeći, no uhvatio ju je i uspio svladati. Kako neslužbeno doznajemo, strgnuo joj je odjeću i naposljetku je silovao.

Iako ozlijeđena, turistkinja se u jednom trenutku uspjela otrgnuti, otrčati i sakriti u grmlju na makadamskom putu uz Vransko jezero. Uspjela je zadržati mobitel pa je nazvala policiju i prijavila silovanje. Kako neslužbeno doznajemo, policijska patrola nalazila se u neposrednoj blizini i uspjela je zateći silovatelja uz samo mjesto zločina.

Čehinja u bolnici

Je li silovatelj ponovno pokušao naći turistkinju koja mu je pobjegla ili je pokušavao pobjeći, ostalo je nejasno, no pronađen je na makadamskom putu u neposrednoj blizini mjesta na kojem ju je silovao. Prestravljenu i ozlijeđenu turistkinju, potpuno golu, policija je pronašla u grmlju odakle ih je mobitelom uspjela dozvati u pomoć.

Nakon kriminalističkog istraživanja policija je protiv 34-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu zbog silovanja. U kampu u kojem je Čehinja odsjela potvrdili su nam samo da su vidjeli policiju i da je turistkinja u bolnici.

Komentara 28

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
23:17 09.07.2014.

Kastrirati na zivo! Pa kakvi su to ljudi? Monstrum! !!

PF
Peregrine Falcon
06:31 10.07.2014.

Silovaterlju svakako treba objaviti ime i prezime, a morao bi se napraviti i registar takvih i kamo god da se presele sve bi se susjede moralo upozoriti na njega da se ne može pritajiti kad već loši zakoni omogućuju da se takvi nakon godinu-dvije vrate na slobodu i nastave s takvim zločinima.

ST
stjepanovic
06:25 10.07.2014.

Novi Paravinja...... cim mu ne spominju ni inicijale....zatvor 20 godina..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije