Naslovnica Vijesti Crna kronika

Policija u Posušju uhitila Milu 'Mesara' s Interpolove tjeralice

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić
13. rujna 2017. u 13:10 11 komentara 5000 prikaza
Policija u Kninu
Foto: Hrvoje JelavićPIXSELL

Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.

PNUSKOK Uhićeni Gospodarskim kriminalom pribavili najmanje 45 milijuna kn

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, objasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH do sudjelovanja u trgovini drogom, krijumčarenju mesa, automobila i drugih predmeta.
Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne.

Albanija dron ODLUKA VRHOVNOG SUDA Hrvatska Srbiji izručuje Albanca zbog kojeg je prekinuta utakmica požar Davor Božinović: 'Privedene dvije osobe zbog podmetanja požara, 28 osumnjičenih' zatvor Čeka izručenje Bjegunac iz hrvatskog zatvora uhvaćen u Sloveniji

VIP izdvaja za Vas

  • aabbcc:

    ..držanja u ropskom položaju jednoga radnika___Sica se hapsi a oni drugi kao hrane po 100-ne robova i nista.

  • zagabria1:

    Ma nije moguće da se sakrio u Hercegovini. Kud baš tamo gdje vladaju red i zakon kao u Švicarskoj

  • savjest1234:

    Milivoj čisto hrvatsko ime ?????????