Naslovnica Vijesti Crna kronika

Hrvatska Srbiji izručuje Albanca zbog kojeg je prekinuta utakmica

Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici
05. rujna 2017. u 16:09 99 komentara 7954 prikaza
Albanija dron
Foto: Printscreen Youtube

Ismail Morinaj, koji se sumnjiči da je 14. listopada 2014. upravljao dronom sa zastavom velike Albanije tijekom odigravanja utakmice između Srbije i Albanije u Beogradu, nakon čega je došlo do sukoba navijača te je utakmica prekinuta, bit će izručen Srbiji. Odlučio je tako Vrhovni sud na svojoj sjednici 30. kolovoza, odbivši Morinajevu žalbu.

Morinaj je uhićen u Hrvatskoj po srbijanskoj tjeralici, a branio se da je aktivirao bespilotnu letjelicu koja je vukla zastavu velike Albanije, no tvrdio je da tim činom nije raspirivao nacionalnu netrpeljivost. Morinaj je tvrdio i da se nisu sukobili srbijanski i albanski navijači, već srbijanski huligani i srbijanska policija. 

Naplatne kućice/Ilustracija NA LICU MJESTA Oprez ako vozite autocestom u Srbiji, mjeri se prosječna brzina i naplaćuju kazne BiH Jozo Pavković Zašto je Hrvatska izdvojila 3, a Srbija 5,5 milijuna eura za svoje sunarodnjake u BiH? Ante Čačić Prevelik rizik Ante Čačić uoči Turske otkrio užasnu vijest!
Dobi.hr
BUDUĆNOST U VAŠEM DOMU
Juraj Križanić: „Danas svi mogu unaprijediti i automatizirati kućanstvo postepenom ugradnjom pametnih uređaja koji štede energiju, vrijeme i novac”
 • rojnik:

  Mi izručujemo ovog Albanca Srbiji a nama onog Hernadija neće nitko.Skidamo gaće pred svakim,sramota.Nije čudo da nam se dežurna srbadija smije.

 • slovenc007:

  Dobijo je šta je zaslužijo. Zanima me kako bi prošo kod vas na punom stadionu pustio zastavu velike Srbije! Bilo bi vam to ok?

 • Avatar heyhay
  heyhay:

  Šteta,trebao je ostati u Albaniji kad zna da je na svetskoj tjeralici ,a ne putovat po svijetu.