Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ROVINJU

Policija uhitila gliseraša koji je u Rovinju usmrtio kupača

Na kupača u Rovinju naletio gliser
Foto: Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno
1/4
11.08.2020.
u 10:13

Gliseraš je uhićen sinoć zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Istarska policija uhitila je 60-godišnjeg njemačkog državljanina koji je glisirajući ispred plaže Škaraba u Rovinju jučer usmrtio 26-godišnjeg Nijemca.

Gliseraš je uhićen sinoć zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Teška nesreća dogodila se jučer oko 16 sati kada je 60-godišnjak gliserom udario u kupača, 26-godišnjeg Nijemca, koji je od teških ozljeda preminuo u pulskoj Općoj bolnici.

Policija i danas nastavlja s očevidom u cilju utvrđivanja okolnosti pomorske nesreće.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar tabadjija
tabadjija
10:44 11.08.2020.

Nije tu kriv njemac, kriva je ova drzava koja godinama tolerira takve stvari. cesto sam na moru i svaki put vidim masu takvih scena. ali se to tolerira. Nedaj boze kaznit stranca. Najbolji primjer je koliki postotak ljudi koji unajmljuje skutere ima dozvolu?? Svi se prave ludi i onda se iscudjavaju ovakvim slucajevima

NL
ne_lupetkajte
10:47 11.08.2020.

Isporucite ga Njemackoj, tamo ga ceka dozivotna robija.

5S
505.scrtom
11:18 11.08.2020.

taj neće dobit niti dvije godine ,slučajno se dogodilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije