Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U ROVINJU
Povratak na članak

Policija uhitila gliseraša koji je u Rovinju usmrtio kupača

Gliseraš je uhićen sinoć zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ugrožavanja posebnih vrsta prometa. Policija provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari 4

Avatar tabadjija
tabadjija
10:44 11.08.2020.

Nije tu kriv njemac, kriva je ova drzava koja godinama tolerira takve stvari. cesto sam na moru i svaki put vidim masu takvih scena. ali se to tolerira. Nedaj boze kaznit stranca. Najbolji primjer je koliki postotak ljudi koji unajmljuje skutere ima dozvolu?? Svi se prave ludi i onda se iscudjavaju ovakvim slucajevima

VL
NL
ne_lupetkajte
10:47 11.08.2020.

Isporucite ga Njemackoj, tamo ga ceka dozivotna robija.

VL
5S
505.scrtom
11:18 11.08.2020.

taj neće dobit niti dvije godine ,slučajno se dogodilo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.