Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rovinjski akvatorij

Tragedija u Rovinju: Kupač smrtno stradao, na njega naletio gliser

Na kupača u Rovinju naletio gliser
Foto: Vatrogasci Jvp Rovinj-Rovigno
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.08.2020.
u 21:36

Gliserom je upravljao 60-godišnji njemački državljanin koji je udario u kupača, 26-godišnjeg Nijemca

U nesreći na moru danas oko 16 sati kod plaže Škaraba u rovinjskom akvatoriju smrtno je stradao kupač

Kako Glas Istre doznaje, na kupača je naletio gliser. Gliserom je upravljao njemački državljanin, a stradali je također Nijemac.

"Nesreća se dogodila kada je gliser kojim je upravljao 60-godišnji njemački državljanin udario u kupača, 26-godišnjeg Nijemca. Ozlijeđeni je prevezen u Opću bolnicu Pula gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo", rekla je glasnogovornica PU istarske Nataša Vitasović.

Na intervenciju su izašli i djelatnici Lučke kapetanije Pula, Lučke uprave Rovinj i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Rovinj.  Policija i Lučka kapetanija utvrđuju okolnosti nesreće, a u tijeku je policijski očevid.

Ključne riječi

Komentara 21

HU
Hurem
22:39 10.08.2020.

ja već 20 godina ne plivam dalje od nekoliko metara od obale, u uvjetima kad te tvoja policija ne štiti, takvo ponašanje je jedino koje ti može sažuvati glavu, prošla si vremena kad si mogao plivati daleko na pučinu i biti siguran od tih kriminalaca.

IP
info_punkt
00:38 11.08.2020.

imate na YT video pod nazivom "Divljanje sa 260 konja" gdje onaj isti klinac koji je vozio 250 po Splitu divlja i glisira doslovno 5 metara od obale (tako da je polio svoju djevojku koja stoji na obali vodom). I nikom ništa. Nikoga to ni najmanje ne zanima. Policija to sve vidi, zna, a sigurno je dobila i brdo prijava, a za jednu znam sigurno. Dakle, gliseraši, sezona lova na plivače je otvorena.

Avatar freen
freen
23:52 10.08.2020.

pogledajte malo oko umaga ,sa gliserima idu na 80 m od obale,jako je rizično,uvala kod Zambratije,Polinesia,kako to nitko ne kažnjava,a gliseri su u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije