Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ TRAŽE MOTIV

Uhićen otac napadača iz Kutine: Pronašli mu dvije puške, prigušivač i više od 1000 metaka

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/9
13.10.2020.
u 08:36

Policajac koji je uzvratio vatru, rekao je Milina, službenik je zadužen za vanjsko osiguranje prostora na Markovu trgu

Ranjeni policajac je stabilno, no još se nalazi na jedinici intenzivnog liječenja te još ima potreba za daljnjim medicinskim tretmanima, otkrio je jutros u emisiji ''U mreži prvog'' ravnatelj policije Nikola Milina.

Rekao je i kako istražitelji još nisu razgovarali s ranjenim policajcem. Rekao je i kako nije bilo nikakvih indicija da bi se ovako nešto moglo dogoditi te da se informacije intenzivno prikupljaju kako bi se otkrili pravi motivi. Milina je objasnio kako je u kući pronađena veća količina streljiva i oružja koja se ne mogu legalno posjedovati. Rekao je i kako su na mjestu gdje su pronašli počinitelja pronašli i kratko vatreno oružje.

O tom oružju oko 10 sati u utorak oglasila se i sisačka policija. Iznijeli su podatke o pronađenom oružju u kući 59-godišnjaka kojeg su i uhitili.

"Jučer, 12. listopada, po nalogu suda, na dvije adrese u mjestu Kletište i na jednoj adresi u mjestu Krajiška Kutinica na području Kutine, obavljene su pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 59-godišnjak s područja Kutine. Na adresi u mjestu Kletište pretragom su pronađene dvije puške s optičkim ciljnicima i prigušivačem i 1169 komada raznog streljiva. Zbog počinjenog kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, uhićen je i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku", objavila je jutros PU sisačko-moslavačka.

Komentara 183

5S
505.scrtom
11:14 13.10.2020.

ponekad ti je brat ili prijatelj najveći neprijatelj ,nema goreg kada metak upereš u samog sebe jer si shvatio da su ti prodavali praznu slamu

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
09:10 13.10.2020.

"Jako pametan otac". Izveo je sina na pravi put.

5S
505.scrtom
11:42 13.10.2020.

kada radikalno duboko vjeruješ da je zemlja ravna ploča onda te ne zanimaju alternative i spreman si na sve da bi to branio jer misliš da su svi protiv tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije