Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvratno!

Policija traži ženu koja je cijelo naselje šokirala svojim postupcima

trkačica
Foto: Screenshot
1/2
21.09.2017.
u 11:15

Jedna rekreativna trkačica trči po Colorado Springsu, a kada je potjera na WC, ona se bez imalo srama olakša nasred ulice

Policija u američkom Colorado Springsu u potrazi je za ženom koja rekreativno trči i usput obavlja veliku nuždu ispred obiteljskih kuća.

Policiji ju je prijavila Cathy Budde čija su djeca uhvatila nepristojnu rekreativku kako se olakšava ispred njihove kuće.

Djeca su odmah utrčala u kuću i pozvala majku, a kada je ona izašla upitala je trkačicu misli li stvarno obaviti veliku nuždu pred njezinom djecom.

– Da, ispričajte me – odgovorila im je ona i olakšala se.

No, to joj nije bilo prvi puta jer po cijelom susjedstvu pronalaze izmet i maramice kojim se žena briše pa je Cathy Budde trkačicu jednom i snimila mobitelom te prijavila policiji.

Ako je policija uhvati, bit će optužena za nepristojno izlaganje i obavljanje velike nužde u javnosti.

– Ovo je smiješno, no ne shvaćamo to neozbiljno. Ako ima psihičkih problema, svejedno ćemo je teretiti, ali joj prije svega želimo pomoći – rekao je poručnik Howard Black koji u svojih 35 godina karijere u policiji nije doživio tako nešto.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije