Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
misteriozan nestanak

Policija traga za nestalom Srpkinjom u SAD-u: Suprug završio u pritvoru, u podrumu kuće otkriveni novi dokazi

policija SAD
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
09.01.2023.
u 21:39

Sudac je u ponedjeljak odredio pritvor Brianu Walsheu uz jamčevinu od 500.000 dolara u gotovini

Nestanak Beograđanke Ana Walshe (39), inače majke troje djece odjeknuo je u javnosti kako u Americi, tako i u Srbiji. I dalje ostaje misterij gdje je Ana, javlja Nova.rs. Ana u Americi radi duži niz godina, a vremenom je napredovala i do pozicije izvršnog direktora poznate kompanije za nekretnine. Njezini prijatelji istakli su za medije da je riječ o veoma uspješnoj poslovnoj ženi.

Kako javljaju mediji na saslušanju njezina supruga Briana Walshea tužitelji su rekli da je krvavi nož pronađen u podrumu kuće u Cohassetu u saveznoj državi Massachusetts u kojoj su živjeli. Kazano je i da je Briana snimila nadzorna kamera kada je u kupio sredstva za čišćenje nakon njezina nestanka.

Sudac je u ponedjeljak odredio pritvor Brianu Walsheu uz jamčevinu od 500.000 dolara u gotovini nakon što je izveden pred Okružni sud u Quincyju. Tereti ga se da je policiju doveo u zabludu tijekom istrage o nestanku supruge. U ponedjeljak je prošlo osam dana otkako je Ana Walshe posljednji put viđena.

Tužitelji su rekli da je Ana Walshe navodno posljednji put viđena kako napušta svoj dom oko 4 sata ujutro 1. siječnja kako bi se odvezla do zračne luke Logan u Bostonu na let za Washington. Tijekom suđenja kazano je da žena nikada nije ušla na let. Mobitel Ane Walshe zvonio je u području kuće 1. i 2. siječnja, rekla je policija.

Brian Walshe također je rekao istražiteljima neke stvari koje nisu jasne. Naime, tvrdio je da je 2. siječnja jedini put izašao iz kuće da odvede sina na sladoled. Tužitelji su rekli da su ga nadzorne kamere u Home Depotu snimile kako je kupio sredstva za čišćenje u iznosu od oko 450 dolara. 

Istražitelji su u nedjelju izvršili pretres kuće i rekli da su u podrumu pronašli tragove krvi i nož. 

Prijatelj, koji živi u Washingtonu, gdje radi Ana Walshe, rekao je da je govorna pošta ostavljena u srijedu. Tog je dana policiji prijavljen njezin nestanak. "Dobar dan, ovdje Brian Walshe. Nadam se da je sve u redu. Samo sam se htio obratiti svima kojima sam mogao. S Anom nisam bio u  kontaktu nekoliko dana," rekao je Brian Walshe u govornoj pošti.

Komentara 30

BU
Bukva2
22:51 09.01.2023.

Žao mi je naravno osobe i nadam se da će se sve dobro zavrsiti, ali želim reći jedno, ja imam dojam kao da živim u Srbiji čovječe. Danas je nestao i jedan Mađar, Talijan i Slovenac, ali mi znamo samo za Srbina i samo i jedino Srbina. Kako to, kako to? Mislim ima na svijetu još naroda večernji.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
22:00 09.01.2023.

Opet o Srbima ili Srbiji. Ovaj put preko SAD-a. Ajmo još! Nije nam dosta! Još! Još! Još!

Avatar R2D2
R2D2
23:51 09.01.2023.

Znači u ova tri, četiri dana ste objavili više clanaka o ovoj ženi, a koja nema apsolutno nikakve veze s nama, nego o našim safari šopingholičarima u Zambiji? Postoji li neki poseban razlog zašto je to tako? Ne očekujem odgovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije