Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOKOLOVAC

Sukob kod Koprivnice: Policajac napao kolege pa udaljen iz službe

policija
Duško Jaramaz/PIXSELL
09.02.2018.
u 12:44

U napadu su policajci lakše ozlijeđeni, kao i napadači koji su savladani uz uporabu sredstava prisile.

Zbog fizičkog napada na dvojicu policajaca koprivničko-križevačka policija pritvorila je jednog policajca i još jednog osumnjičenika, koje je kazneno prijavila zbog napada na službenu osobu. 

Policija je u petak priopćila kako su osumnjičenici u dobi od 34 i 39 godina u srijedu oko 22.50 sati u ugostiteljskom objektu u Sokolovcu kod Koprivnice fizički napali dvojicu koprivničkih policajaca koji su ih u civilnim odijelima pokušavali spriječiti u daljnjem narušavanju javnog reda i mira.

U napadu su policajci lakše ozlijeđeni, kao i napadači koji su savladani uz uporabu sredstava prisile.

Utvrđeno je kako je 39-godišnji napadač policijski službenik iz Ravnateljstva policije i u ovom je incidentu sudjelovao izvan službe, a odlukom nadležnog rukovoditelja udaljen je iz službe.

Obojica osumnjičenih, uz kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu, predani su pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
13:07 09.02.2018.

Sada će uz lijepu otpremninicu lagano u penziju. Slijedi otvaranje birije i/ili narodnjačkog kluba gdje će mu se skupljat bivši kolege.

DU
Deleted user
13:25 09.02.2018.

e da je tu bio komunalni redar, jedno nezavisno tijelo, do eskalacije možda ne bi ni došlo, a možda bi mogao pripomoći i porezni inspektor i on ima dalekosežne ovlasti...

Avatar tkozna
tkozna
12:55 09.02.2018.

Mogu sada biti komunalni policajci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije