Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Putnik i vozač potukli se zbog autobusne karte

autobusna stanica
Davor Puklavec/PIXSELL, ilustracija
30.01.2018.
u 13:44

Sukob koji je počeo u autobusu, nastavio se van njega gdje je 18-godišnjak više puta udario 41-godišnjeg vozača autobusa u glavu

Je li cijena autobusne karte u gradskom prijevozu vrijedna tučnjave i kaznenih prijava, pitanje je koje se nameće nakon događaja o kojem je izvijestila PU istarska. Događaj kojim se morala baviti i policija zbio se 28. siječnja u 14.40 u Ulici Jurja Žakna u Puli. U autobusu, prvo su se verbalno, a zatim i fizički sukobili 41-godišnjak i 18-godišnjak, a povod sukoba bila je autobusna karta.

Sukob koji je počeo u autobusu, nastavio se van njega gdje je 18-godišnjak više puta udario 41-godišnjeg vozača autobusa u glavu. Ovaj je u jednom trenutku pao na pod, a mladić ga je nastavio udarati i na tlu, uslijed čega ga je teže ozlijedio. Policija nije izvijestila tko je tučnjavu prekinuo, no izvijestili su da je 18-godišnjak priveden i kazneno prijavljen zbog nanošenja teške ozljede. Prijavu, ali prekršajnu zaradio je i 41-godišnjak, koji je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira.

Komentara 8

BA
badger2
14:56 30.01.2018.

vozac dobio prijavu za remecenje mira?svasta..

NO
nogogaz
20:48 30.01.2018.

pa kad cila država insinuira da bi mogla takvim istim putem ponovo zacrtat hrvatske granice na balkanu.... ovaj mali huligan samo se tako ponaša... pa i ne poštuje (međunarodno) pravo... ak dobije kaznu, nek ju šalje plenkiju¨!

DU
Deleted user
20:06 30.01.2018.

ovaj @dario.gudelj vjerojatno čita knjigu " neprijatelj u mom krevetu " ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije