Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u Zagrebu

'Vozač ZET-a vrijeđao me, pljunuo, udarao po autu...'

ZET
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
07.02.2018.
u 22:00

Ivana Čabrajec objavila je kako se navodni incident dogodio jučer u 16.33 sati na autobusnoj postaji u Vatikanskoj ulici u Novom Zagrebu, a bila je riječ o vozaču autobusa linije 109

Jedna žena na Facebooku je optužila vozača ZET-ovog autobusa da ju je u Zagrebu vrijeđao, pljunuo i udarao joj po automobilu nakon što je zbog kvara stala na autobusnu postaju.

Ivana Čabrajec objavila je kako se navodni incident dogodio jučer u 16.33 sati na autobusnoj postaji u Vatikanskoj ulici u Novom Zagrebu, a bila je riječ o vozaču autobusa linije 109.

- Vozač autobusa fizički je nasrnuo na moj automobil te na mene verbalno, vrijeđao me, pljunuo... A sve zbog toga što mi je auto stao... Bio je u kvaru pa sam stala autom na kraj ugibališta autobusne stanice prije nego što se ugasio skroz da ne stanem slučajno baš nasred ceste - napisala je Čabrajec, dodajući da je vozač bez ijednog pitanja izletio iz autobusa i počeo joj udarati po automobilu, otvorio je suvozačeva vrata, vikao joj da je "kurvetina brodska" jer je imala tablice Slavonskog Broda, da joj nije ovo parking...

Čabrajec tvrdi da je na postaji u tom trenutku bilo 20-ak ljudi, koje poziva da se jave. Kaže da je policija našla vozača, koji je rekao da to nije bilo baš tako strašno kako ona opisuje.

- Ako ne nađem svjedoka, gospodin će naravno i dalje voziti autobus bez ikakvih sankcija, a sljedeći put možda i odluči napraviti i nešto više od pljuvanja na osobu te udaranja po automobilu šakama - kaže Čabrajec.

Pogledajte zimsku idilu na zagrebačkom jezeru Jarun:

ZET
1/32

Komentara 39

DU
Deleted user
15:52 07.02.2018.

Bilo je samo pitanje vremena kad će neki vozač ZET-a izgubiti živce i puknuti. Jer, iako su to stajališta ZET-a, učestalo, u svako doba, na tim stajalištima stoje automobili, čak i bez vozača - parkirali su se, kao i autobusi raznih prijevoznika iz kojih izlaze putnici i prtljaga, stoje čak i kamioni, pa vozači ZET-a uopće ne mogu skrenuti na stajalište. Bus zaustave nasred ceste (govorim o stajalištima u Novom Zagrebu, u koje spada i ovo incidentno) pa onda ljudi izlaze i probijaju se na pločnik između parkiranih vozila. A tako i ulaze. Dok jednom neki korisnik busa ne nastrada. Dakle, gđo sa SB registracijama, na ZET-ovim ugibalištima se ne staje.

IV
ivan73
16:08 07.02.2018.

baš me zanima da li ste Vi svi svjesni da ako se punik prilikom izlaska iz autobusa oklizne popikne i padne išćaši/slomi neki dio svoga tijela DA JE VOZAČ KAZNENO ODGOVORAN

OB
ObrenM
17:06 07.02.2018.

Zene su sve bezobraznije u prometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije