Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU ODUSTALI

Mijenjala gumu na autu, ispao joj zaručnički dijamantni prsten, a onda je stigla policija

mijenjanje gume
Foto: Thinkstock
22.09.2017.
u 10:39

Policijska stanica objavila je sliku nasmiješene Garcije s Hendersonom i prstenom na sigurnom.

Policija u New Jerseyu nije odustajala dok nije na autocesti pronašla zaručnički dijamantni prsten koji je ispao nesretnoj vozačici koja je mijenjala gumu.

Policija u Paramusu objavila je kako je Kimberly Garcia shvatila u nedjelju, kada je stigla kući, da je izgubila zaručnički prsten pa se vratila u pratnji policije kako bi ga potražili, ali bez uspjeha.

Foto: Paramus Police Department

No policajac Jon Henderson nije želio odustati pa se tijekom stanke vratio na to mjesto i uspio pronaći prsten. Policijska stanica objavila je sliku nasmiješene Garcije s Hendersonom i prstenom na sigurnom.

Komentara 2

DU
Deleted user
13:30 22.09.2017.

Ovo je jedan od rijetkih slučajeva gdje nisu nikoga ubili. Čak ni psa nisu upucali.

Avatar megatronman
megatronman
12:10 22.09.2017.

Evo, novi zaručnik garant.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije