Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao na kontroli prometa

Policija provjeravala propusnice pa dolijao bjegunac od zatvora

Sibenik: Od danas su na snazi nove e-propusnice za kretanje građana tijekom koronavirusa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.04.2020.
u 09:56

Muškarac (48) je godinu dana izbjegavao odsluženje kazne zatvora

U nedjelju ujutro u 8.10 sati u Crljeniku na području općine Stankovci policijski službenici Policijske postaje Benkovac na kontrolno-blokadnom punktu, prilikom kontrole osoba i vozila, u teretnom vozilu (ŠI) zatekli su 48-godišnjaka za kojim je bila raspisana potraga jer je izbjegavao zatvorsku kaznu.

Policajci su 48-godišnjaka uhitili te prepratili na izdržavanje kazne u zatvor u Šibeniku, istaknuli su iz zadarske policije. Doznajemo da je godinu dana izbjegavao odsluženje kazne zatvora.

Ključne riječi

Komentara 3

ID
idemo_doma
02:34 08.04.2020.

njega če primiti u zatvor a višestrukog ubojicu horvatinčića i lopova klema neće. kakvi dvostruki standardi,da je čovjek bogataš sigurno bi ga pustili dok korona ne prođe

IV
IvekIvek
10:30 07.04.2020.

Godinu dana izbjegavao zatvor i nisu ga tražili?

LI
liliZG
10:18 07.04.2020.

čovjek odlučio da radije ide u zatvor na tri obroka dnevno dok prođe korona, nego se izlagati opasnostima "slobodnog" života...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije