Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan na liječenju

Policija objavila detalje ubojstva na Korčuli: Majci zadao više ubodnih rana, potom ga silom odveli u bolnicu

Obilazak novouređenih prostorija u Općoj bolnici Dubrovnik
Grgo Jelavic/PIXSELL
12.02.2022.
u 09:53

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i Policijske postaje Korčula u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena osnova sumnje da je muškarac u dobi od 35 godina počinio kazneno djelo ubojstva iz čl. 110 KZ-a, na štetu 56-godišnjakinje s kojom je obiteljski povezan i s kojom je živio u zajedničkom kućanstvu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni jučer, 11. veljače, oko 6,30 sati, u obiteljskoj kući u Veloj Luci, hladnim oružjem oštećenoj zadao više ubodnih rana u predjelu prsišta uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

Nakon počinjenog ubojstva muškarac je napustio obiteljsku kuću i pješice se uputio prema obližnjoj trgovini kada je policija dobila dojavu građana o njegovom agresivnom ponašanju.

Muškarac je potom, uz uporabu sredstava prisile, prevezen u Zavod za hitnu medicinu u Blatu, a potom i dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju.

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva tijelo usmrćene žene je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija, priopćila je policija. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
11:43 12.02.2022.

Premala zemlja za ovoliki broj "padanja roleta" i najtežih zločina

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
11:06 12.02.2022.

Hrvatsku djecu treba več od vrtića i osnovne škole ućiti da su građanski rat i domoljubna revolucija zbrinjavanja i klanja davno završili, treba pratiti i pokušati neutralizirati njihove divje balkanske naravi i hrvatsku djecu od maloga ućiti da nije isto ubiti i zaklati neke starce srbskoga porijekla i svoju hrvatsku obitelj, brata i roditelje. To je vrlo složen sociološki proces jer imamo pravi hrvati u sebi jasenovački nevino viteški dišpet i kada krenemo sukladno naravi kad nema stranih, drugih i drugačijih nastradaju pravi, naši i najbliži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije