Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVLJENI DETALJI

Usmrtio djevojku na nogostupu pa pobjegao. Policija pronašla automobil, a za vozačem još traje potraga

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, poginula je mlada djevojka
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
17.12.2023.
u 13:01

Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil  koji je sudjelovao u  nesreći, dok je u tijeku intenzivna potraga za vozačem

Šibensko-kninska policija oglasila se o teškoj nesreći koja se noćas dogodila u Tribunju, u kojoj je smrtno stradala 19-godišnjakinja. Već smo ranije neslužbeno doznali kako je vozač pobjegao nakon što je usmrtio djevojku, što je policija u najnovijem priopćenju i potvrdila. 

Nakon obavljenog očevida, policija je i izvijestila o uzroku nesreće, navodeći kako je vozač zbog brzine izletio u zavoju na nogostup i naletio na 19-godišnjakinju. Ona je, navodi policija, preminula na mjestu događaja.

- Prometna nesreća se dogodila na način da je vozač upravljao osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka, u lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19- godišnjakinja je preminula na mjestu događaja - javlja policija.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću vozač se udaljio s mjesta nesreće, bez da je pružio pomoć unesrećenoj djevojci. Nedugo nakon prometne nesreće pronađen je osobni automobil koji je sudjelovao u  nesreći, dok je u tijeku intenzivna potraga za vozačem, objavila je policija.

POVEZANI ČLANCI:

U Tribunju su mještani šokirani događajem pogotovo time što je vozač i pobjegao. Neslužbeno doznajemo da je vozač snimljen kamerom. Navodno je vozio automobil marke Renault sive boje, no policija nam tu informaciju nije potvrdila. Podsjetimo, do nesreće je došlo oko 2,40 sati, a pojedinosti još nisu dostupne. 

- Poznavao sam djevojku i njenu obitelj znam. Krasna djevojka, tek srednjoškolka stradala je na nogostupu u blizini svoje kuće. Ovo je užas, velika tragedija i cilo misto je zavijeno u crno - rekao nam je načelnik Tribunja Marko Grubelić o tragedij.

>> VIDEO U zgradu DORH-a na Remetinečkoj privedene osobe uhićene u Maksimirskoj

Ključne riječi

Komentara 6

TM
trade_mark
13:03 17.12.2023.

dva pitanja za novinara: gdje? kada??

Avatar drago41053
drago41053
13:34 17.12.2023.

Sućut obitelji,toplo se nadam da ce vinovnik biti brzo uhicen i presuden,ne kao u mom slučaju da poslije vise od dvije godine tip koji je udio moju suprugu na pjesackom prelazu slobodno seta.

GR
Greben
14:02 17.12.2023.

Sucut obitelji! Nazalost, i ovaj tragican dogadjaj ukazuje na totalni nered i bezobzirnost sudionika u prometu! S druge strane, krajnje je vrijeme da se u svim selima, mjestima, gradovima snize brzine na maksimum 40 km na sat. Pred svakim pjesackim prijelazomn ”ubetonirati” lezeceg policajca koji prisiljava vozaca da smanji brzinu na 20-25 km na sat ako ne zeli unistiti auto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije