Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Policija o sudaru vlakova: Ozlijeđen je veći broj putnika, pomažu sve žurne službe

Sudarili su se teretni i putnički vlak, hitna odvozi ranjene s mjesta nesreće
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/15
09.09.2022.
u 23:44

U sisačko-moslavačkoj policiji dodaju da će više informacija o nesreći objaviti čim prikupe sve relevantne informacije o događaju

U naletu putničkog vlaka na zaustavljeni teretni vlak kod Rajića blizu Novske u petak oko 21,30 sati ozlijeđen je veći broj putnika kojima pomažu sve žurne službe upućene na teren po dojavi o nesreći, kazala je za Hinu glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Maja Filipović.

U sisačko-moslavačkoj policiji dodaju da će više informacija o nesreći objaviti čim prikupe sve relevantne informacije o događaju.

Neslužbeno se doznaje da su poginuli strojovođa i kondukter te da je u tijeku izvlačenje putnika iz vlaka.

Mediji dodaju da se jedan od vlakova prevrnuo zbog udara.

Također neslužbeno doznaje se kako je putnički vlak prošao kroz crveno i udario u teretnu kompoziciju koja je bila zaustavljena kod mjesta Rajić.

Na putu prema mjestu nesreće kod Novske je premijer Andrej Plenković, a u pratnji su i ministri Oleg Butković, Davor Božinović, Vili Beroš i Marin Piletić te župan Sisačko-moslavačke županije Ivan Celjak.

Najnovije informacije o nesreći možete pročitati OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije