Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruko ubojstvo

Policija nudi 50.000 kuna nagrade za informaciju o ovom muškarcu!

Fotorobot osumnjičenog za dvostruko ubojstvo u Dubravi
Foto: MUP
1/2
27.09.2014.
u 20:13

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatih počinitelja ovog teškog kaznenog djela, ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade RH Ranko Ostojić donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna.

Policija moli građane za suradnju, kako bi pronašla muškarca osumnjičenog za dvostruko ubojstvo i pokušaj ubojstva u zagrebačkoj Dubravi te nudi 50.000 kuna nagrade onom tko prijavi osumnjičenog.

U petak, 6. prosinca 2013. između 18.30 i 18.50 sati dvojica su nepoznatih počinitelja ušla u obiteljsku kuću u Zagrebu, na Žutom Bregu te je jedan od počinitelja u  55-godišnju vlasnicu kuće ispalio hitac iz vatrenog oružja od kojeg je oštećena na mjestu preminula. Čuvši buku iz susjedne kuće, a u namjeri da joj pomognu na mjesto događaja došli su 53-godišnjakinja i 51-godišnjak. Potom je nepoznati počinitelj vatrenim oružjem usmrtio i 53-godišnjakinju dok je 51-godišnjaka teško ranio.

Tijekom provođenja kriminalističkog istraživanja, temeljem pribavljenih podataka o opisu nepoznatog počinitelja izrađen je foto crtež čiji je osobni opis također naveden pod rednim brojem jedan.    
 

OSOBNI OPIS NN POČINITELJA :

1. Muškarac star oko 37 godina, visine oko 175-180 cm, jače tjelesne građe, okruglog oblika lica bez brade i brkova, nešto jače izraženih jagodičnih kostiju koji je u trenutku počinjenja kaznenih djela bio odjeven u tamno smeđu jaknu dužine do bokova, od „štofa“ elegantnog izgleda ispod koje je nosio majicu, tamniju končanu dok je na glavi nosio kapu iste boje i materijala kao i jakna.
 

2. Muškarac star oko 30 godina, visok oko 180-190 cm, vitke građe, tamnije nešto dulje kose, koja mu se iza uha malo kovrča, a bio je odjeven u tanju jaknu tamnije boje, kakva se koristi u prijelaznom razdoblju.

Policijski službenici PU zagrebačke proveli su opsežno kriminalističko istraživanje, međutim, usprkos svim poduzetim mjerama i radnjama počinitelji predmetnog kaznenog djela nisu identificirani.

U cilju pribavljanja korisnih informacija o identitetu nepoznatih počinitelja ovog teškog kaznenog djela, ministar unutarnjih poslova i potpredsjednik Vlade RH Ranko Ostojić donio je Odluku o raspisivanju nagrade u iznosu od 50.000 kuna za davanje obavijesti koje će rezultirati pronalaskom krivaca za ovo dvostruko ubojstvo.

Uz zajamčenu diskreciju, policija poziva sve koji imaju korisne obavijesti o ovom kaznenom djelu da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr ili osobno u sebi najbližu policijsku postaju ili izravno Sektoru kriminalističke policije u Zagrebu, Heinzelova 98.

Komentara 12

Avatar tajar
tajar
20:28 27.09.2014.

Ovako izgleda bar 20% četrdesetgodišnjih muškaraca u RH!

Avatar ciklama
ciklama
20:32 27.09.2014.

želim iskreno da kukavićkog smrada što prije pronađu.

Avatar matalan
matalan
21:03 27.09.2014.

dajem još toliko da se ga zakuca hrđavim čavlom kroz bačvastu glavurdu na kotac pun svinja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije