Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimile nadzorne kamere

Maloljetnici pretukli starca zbog 30-ak kuna, preminuo od ozljeda

Braća
Foto: screenshot/youtube
1/2
27.09.2014.
u 14:25

Nakon što je krenuo za njima, jedan od braće zgrabio je Hrvatina s leđa te su ga potom obojica pretukli. Uspio se odvući do svoga stana gdje je potom preminuo.

Braća Predrag Jović (10) i Slavoljub (11) iz Beograda snimila je nadzorna kamera kad su prišli umirovljeniku Stjepanu Hrvatinu (80) dok je hodao garažom prema dizalu kako bi došao do svojeg stana, piše The Mirror

Iz snimke je vidljivo da su Hrvatinu prijetili, nakon čega su ga orobili prisilivši ga da isprazni džepove. Kod sebe je imao novca u protuvrijednosti 30-ak kuna. Pokušali su uteći, a nakon što je  krenuo za njima, jedan od braće zgrabio je Hrvatina s leđa te su ga potom obojica pretukli. Uspio se odvući do svoga stana gdje je potom preminuo.

Susjedi su šokirani i osuđuju barbarski čin maljoljetnog dvojca nakon što je objavljena nadzorna snimka napada na lokalnoj televiziji.

Susjeda Tamara Poljak (45) je rekla: "Mladi su strašno nasilni ovdje, ali tinejdžeri su jednostavno užasni. Stjepan je bio divan čovjek koji nikada nije dvojio treba li drugima pomagati".

Drugi susjed Stojan Kaksić (36) rekao je "Ta dvojica trebala bi trunuti u paklu zbog toga što su učinila".  Glasnogovornik policije rekao je da su dvojica dječaka ispitana nakon napada, ali da su premladi da bi snosili kaznene posljedice svojih djela prema srpskim zakonima. 

"Uzeli su 300-ak dinara iz njegova džepa, a policiji su poznati od ranije jer su napali trudnicu i ukrali joj nakit", rekao je glasnogovornik policije. 

>> Za podmuklo ubojstvo partnera zbog novca 25 godina zatvora

>> Ubio staricu dok je bio na uvjetnoj pa dobio maksimalnu kaznu

Komentara 59

PP
popi popi
14:35 27.09.2014.

električna stolica a sa pepelom pognojit šumadiju.

BA
barjak
15:02 27.09.2014.

Bilo bi lijepo kad bi iznad naslova stajalo da se to odnosi na neku drugu drzavu. Bez obzira koja to drzava bila i bez obzira na losu ili dobru vjest.

SE
sestrićna
15:19 27.09.2014.

mora da je umirovljenik hrvat ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije