Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražuju zločin

Tri mjeseca tijela sina i majke ležala kraj ceste

Vrlika
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
26.09.2014.
u 18:32

Policajci su najprije locirali auto, ali vlasniku nisu nikako uspjeli ući u trag. Ponovno su pretražili teren i našli tijela

Poluraspadnuta tijela, prema svemu sudeći, majke i sina, policija je pronašla u petak nešto prije podneva 150 metara od ceste Kijevo – Vrlika.

Glasnogovornica PU šibensko-kninske Marica Kosor tvrdi da se sve okolnosti utvrđuju te da još ne može potvrditi je li riječ o nasilnoj smrti navodno žene i muškarca. Nagađa se da je možda riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Navodno je riječ o 53-godišnjakinji i 36-godišnjaku, koji su podrijetlom s vrličkog, ali su živjeli na splitskom području, čiji nestanak nije nitko prijavio.

Nedavno pronašli automobil

Nedavno je, navodno prije tri mjeseca, u blizini mjesta gdje su pronađena dva tijela policija locirala automobil u vlasništvu 36-godišnjaka, ali vlasniku nije bilo traga mjesecima pa su policajci počeli češljati teren oko mjesta gdje je bio auto. U pretrazi su policiji pomogli i članovi HGSS-a.

Kosor nije mogla potvrditi navode da je riječ o majci i sinu sa splitskog područja nestalima prije duljeg vremena koji su prije nestanka prodali nekretninu. Tako nije ni potvrdila ni navode da je možda riječ o dvostrukom ubojstvu iz koristoljublja. Tijela će biti prevezena na Odjel patologije šibenske Opće bolnice i tek će se tada o svemu od policije moći dobiti više informacija.

>>Tijelo nestale Požežanke našli u rijeci Orljavi

>>'Supruga iz pakla' dobila četiri godine: U više navrata tražila ubojstvo muža

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentara 6

DU
Deleted user
15:29 26.09.2014.

uopce ne dvojim o zavrsetku istrage tipicna balkanska prica

NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:11 26.09.2014.

Hrvatska policija je bez konkurencije u regionu, glede efikasnosti. Tako im je trebalo samo tri mjeseca da bi otkrili leševe u poluraspadnutom stanju u neposrednoj blizini osobnog automobila, koji je izvjesno povezan sa slučajem. To je samo još jedan od slučajeva (uz mali milion drugih), koji pokazuje svu funkcionalnost (i sa istom uvjetovanim prosperitetom) neovisne hrvatske države, kojom bez greške upravljaju zaslužni i kompetentni osloboditelji, zar ne?

Avatar Hulk001
Hulk001
18:12 26.09.2014.

Sramota od policije!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije