Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vodičanin duvnjak

'Policija nikada nije htjela doći kada je imao lude tulume u stanu'

'28.01.2013., Zagreb - Zgrada u kojoj zivi Tomislav Duvnjak, jedan od vodicana osumnjicenih za postavljanje bombe na Trgu bana Jelacica.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
Foto: 'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
1/3
29.01.2013.
u 14:12

Susjedi o Duvnjaku imaju oprečne stavove – poznanik, navijač Dinama, kaže da su se poštovali, a ostali da ih nije doživljavao

Vodičanin Tomislav Duvnjak u Zagreb je, prema pričama susjeda iz ulice, došao još prije desetak godina na studij građevine. Iako su dojmovi susjeda oprečni pa je jedan njegov vršnjak rekao da o njemu ne zna puno, ali da se poštuju i pozdravljaju jer su navijači, doduše suprotnih klubova, Duvnjak Hajduka, a susjed Dinama, ostali o njemu nemaju reći što pozitivno.

Kažu da ih nije imao naviku pozdravljati niti se posebno prilagodio sredini u koju je došao. U njegov stan često su dolazili prijatelji Dalmatinci, a susjedima u sjećanju ostaju Duvnjakove zabave koje je priređivao u stanu u potkrovlju kuće na Ravnicama.

Upravo zbog glasne glazbe prvi susjedi koji žive u stanu ispod Duvnjakova često su zvali policiju, no uglavnom bez uspjeha, a čak je bilo situacija kad je policija intervenirala upravo kod susjeda koji su je zvali, a ne Duvnjakovih zbog čega sumnjaju da je imao protekciju. Za oca, poduzetnika Antu, kažu da je bio pristojniji od sina jer je po useljenju obišao susjede i predstavio im se. Čudi ih, kažu, i reakcija policije čijih je 15-ak pripadnika od petka popodne do subote navečer dežuralo ispred kuće.

Prostor nisu ogradili vrpcom, no imali su policijskog psa kojeg su vabili da pretraži srebrni Volkswagen Polo, koji prema riječima susjeda vozi majka Tomislava Duvnjaka, no pas nije htio ući. Policija je susjede pitala tko živi u stanu te znaju li za vodičkog hadezeovca Tomislava Strikomana koji je optužen za isto nedjelo.

Na pretrazi Duvnjakova stana bila su i dva svjedoka, susjeda iz ulice. Susjedima su prepričali da ništa neobično nije pronađeno. Neobično je bilo tek da je stan iznimno uredan.

>>Karamarko o 'bombašu' iz stranke: Apsolutno će snositi sankcije

>>Rođak Zvonka Bušića među uhićenima za eksploziju na Trgu

Komentara 8

HE
hellbani
16:52 29.01.2013.

kako nebi bio uredan stan, kad su ga prije dobro pocistili :)

PE
peugeot
17:16 29.01.2013.

Ne dao mu dragi bog da mu se francuska policija svojim metodama "okaci o vrat". Bio bi on meksi od pamuka nakon zatvora, policijskog maltretiranja i sikaniranja, velikih novcanih kazni, uzimanja otisaka prstiju i fotke da bi se formirao njegov policijski dosje A ako bi nakon svega toga sto bi prosao recidivirao, tek bi onda na svojoj kozi osjetio sto je to francuska policija i francusko sudstvo !

PA
parni888
15:29 29.01.2013.

Lijepa golf jedinica.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije