Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodice se ispričale

Karamarko o 'bombašu' iz stranke: Apsolutno će snositi sankcije

Tomislav Karamarko (1)
Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Tea Romić, i.kri
28.01.2013.
u 13:24

Grad Vodice ispričao se cijeloj hrvatskoj javnosti, a posebno građanima Zagreba zbog eksplozije koju su na Trgu izazvali njihovi stanovnici

Grad Vodice službeno se na svojim internetskim stranicama ispričao cijeloj hrvatskoj javnosti, a posebno građanima Zagreba zbog eksplozije koju su na Trgu izazvali njihovi stanovnici.

"Grad Vodice ispričava se i izražava veliko žaljenje cijeloj hrvatskoj javnosti, posebno građanima Grada Zagreba, zbog uznemiravanja koje je izazvala grupa građana Vodica", piše na službenim stranicama grada.

HDZ osuđuje vandalizam

HDZ ne odobrava vandalizam koji ugrožava ljude i osuđujem takve poteze, komentirao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko postupak šestorice muškaraca za koje su sumnja da su podmetnuli bombu na Trgu bana Jelačića prošlog tjedna.

Među njima je i član Mladeži HDZ-a Tomislav Strikoman. 

– Vidjet ćemo kakva je njegova uloga u svemu tome i onda će stranka postupiti kako treba postupiti. Apsolutno sigurno snosit će sankcije kada utvrdimo njegovu ulogu u svemu. Iako ovdje nije bila ugrožena ničija sigurnost, to ima vrlo negativan efekt i mislim da to nije dobro – najavljuje Karamarko.

Podsjetimo, jučer je istražni sudac odredio jednomjesečni istražni pritvor Tomislavu Strikomanu, Tomislavu Duvnjaku, Blažu Birinu, Domagoju Šprljanu i Ivanu Tubiću te 58-godišnjem Ive Šprljanu kojemu se na teret stavlja i da je nabavio eksploziv. Pritvor im je određen zbog opasnosti utjecaja na svjedoke.

>>Rođak Zvonka Bušića među uhićenima za eksploziju na Trgu

>>Bombu koju je dobio od oca iz dosade je s ekipom bacio na Trg

 

Komentara 143

OB
-obrisani-
16:51 28.01.2013.

28.01.2013. u 16:43h Marko232 je napisao/la: razumijemo mi da vam je žao. sad kad su ih uhvatili . Ako mi je nesto zao to je da od TITOVE stranke niknule su dungle stranka koje se noktaju za vlast a ne a ne da SLUZE NARODU A vi koji ste ostali doma ih podrzavate umjesto da kazete SAD JE DOSTA!

OB
-obrisani-
16:51 28.01.2013.

28.01.2013. u 16:43h Marko232 je napisao/la: razumijemo mi da vam je žao. sad kad su ih uhvatili . Ako mi je nesto zao to je da od TITOVE stranke niknule su dungle stranka koje se noktaju za vlast a ne a ne da SLUZE NARODU A vi koji ste ostali doma ih podrzavate umjesto da kazete SAD JE DOSTA!

Avatar pupoljak
pupoljak
15:54 28.01.2013.

Karamarko, ako netko planira mjesec i pol dana, nabavi eksploziv, napravi bombu i zaputi se na planirano mjesto da je aktivira, to NIJE vandalizam. A sankcije, dal će on u vašoj zajednici snositi, to nikoga ne interesira. Da si, kao prvo čovjek, a onda da si i iole pošten političar, drugačije bi se oglasio. Naročito imajući u vidu da si više od dvadeset godina u sustavu policije i obavještajnih službi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije