Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA VOZAČU

Policija objavila detalje nesreće kod Otočca u kojoj je preminula djevojčica (13), još jedno dijete teško ozlijeđeno

U prometnoj nesreći kod Bilica poginulo dijete
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
17.10.2021.
u 17:09

Protiv 64-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u prioćenju

Policija je objavila detalje nesreće kod Otočca u kojoj je poginula 13-godišnja djevojčica u naletu automobila kojim je upravljao 64-godišnjak. 

- Danas u 8.50 sati na dionici državne ceste broj 50, u mjestu Čovići, dogodila se prometna nesreća kada je 64-godišnjak s područja Grada Otočca, upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, te se uključivao u promet s lokalne ceste a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i udario u osobni automobil gospićke registracijske oznake kojim je iz smjera Gospića u smjeru Otočca upravljala 37-godišnjakinja s područja Grada Otočca, izvijestila je PU ličko-senjska. 

U automobilu kojim je upravljala 37-godišnjakinja preminula je 13-godišnjakinja, dok je drugo dijete (12) teško ozlijeđeno i prevezeno u KBC Zagreb. Muškarac iz istog automobila (37) zadobio je lakše ozljede, kao i 67-godišnji putnik iz drugog automobila.

Očevidom prometne nesreće rukovodila je županijska državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Protiv 64-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, stoji u prioćenju. 

>> VIDEO Izgorio autobus u Jalžabetu, radnici na vrijeme pobjegli iz njega

Ključne riječi

Komentara 9

PR
Prekosutra
17:59 17.10.2021.

1. Osobno bih natjerao sve s vozackom dozvolom na mentalni pregled kad je u pitanju ponasanje u prometu. 2. Sve autoskole pod obavezno moraju odgajati ”ucenike” u prometnom ponasanju! 3. Podici cijenu za autoskolske satove za 50%. 4. Oduzeti dozvoluu na bajmanje godinu dana nakon tri blaza prometna prekrsaja! 5. Kad godina zabrane voznje prodje, nateag u autoskolu na dodatnu prometnu edukaciju o vlastitom trosku!

MA
mamuti
18:23 17.10.2021.

Treba djecu vezat i na zadnjim sjedalima .....

UM
Umjereni
18:23 17.10.2021.

Ovo nisu nikakvi detalji kako navodi naslov članka. Mene bi prije svega zanimalo jesu li svi u automobilu bili vezani. Ovo nije autocesta, lik se uključivao u promet iz sporedne u glavnu, bez obzira što je oduzeo prednost vozilu, nije valjda da je - s obzirom da se spominje naseljeno mjesto - dopuštena brzina tako velika da je frontalni sudar nužno doveo do smrti. Bojim se da je opet u pitanju nevezanje, osobito na stražnjem sjedalu vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije