Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJETIO JOJ

Nasilnik nasrnuo na ženu u vlaku, putnici ga bacili na pod: 'Prebit ću te, nemoj me izazivati'

Twitter screenshot
17.10.2021.
u 16:51

Na cijelu scenu reagirali su putnici te odvojili muškarca od žene, a jedan putnik je muškarca i uspio baciti na pod

Društvenim mrežama širi se snimka trenutka kada su putnici u londonskoj podzemnoj željeznici priskočili u pomoć ženi koju je napadao nasilnik. 

- Misliš da ćeš se izvući na temelju toga što si žena? Napravi još jedan korak, izazivam te, vikao je nasilnik na ženu pred šokiranim putnicima, prenosi Daily Mail

- Ja sam sad loš čovjek jer sam rekao da ću te lupiti, ne smij se, nastavio je dalje dok se žena koja je bila s njim u željeznici potiho smijuljila pa nastavio:

- Nemoj me izazivati jer ću te inače prebiti, derao se muškarac te krenuo prema ženi i pribio ju iza vrata vlaka. 

Na cijelu scenu reagirali su putnici te odvojili muškarca od žene, a jedan putnik je muškarca i uspio baciti na pod. 

- Svjesni smo snimke koja kruži društvenim mrežama i naši službenici istražuju slučaj. Ako itko ima informacije o muškarcu, neka nam javi, komentirala je policija slučaj. 

- Nasilje, zlostavljanje, zastrašivanje i uznemiravanje žena i djevojaka u bilo kojem obliku neće se tolerirati. Zaista je važno da nam ljudi koji svjedoče ovakvim incidentima prijave što je prije moguće kako bismo mogli istražiti što je brže moguće, smatraju. 

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
17:15 17.10.2021.

Tamo je to opasno jer ne znaš tko je lud, tko pijan i drogiran a to psihopat sa pištoljem

BO
bolnaistina
17:10 17.10.2021.

U hrvatskoj bi taj spasitelj koji ga je bacio na pod,zbog te žene završio u zatvoru, a nasilnik na ženu dobio bi uvjetnu kaznu.

LA
lajh1985
19:15 17.10.2021.

Sto dalj nije snimano kad ga poceli mlatit po podu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije