Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO NADZOR NAD VOZILOM

Policija je objavila detalje teške nesreće u kojoj je poginuo župnik Milan Kerš (53)

PU međimurska
07.09.2022.
u 11:04

Tijelo preminulog prevezeno je na odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija

Jučer je u prometnoj nesreći u Međimurju poginuo župnik Milan Kerš (53) iz Župe sv. Petra Apostola u Koprivničko-križevačkoj županiji, a policija je objavila detalje nesreće. 

Kako smo jučer pisali, do nesreće je došlo oko 13.35 sati na cesti Macinec - Badličan kod slovenske granice. 

Policija je objavila kako župnik ''brzinu kretanja nije prilagodio zavoju'', zbog čega je izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i prednjim bočnim dijelom automobila udario u jarak. 

''Uslijed siline udara došlo je do višestrukog prevrtanja automobila te na kraju i do njegovog povratka na kolnik. Pošto vozač u trenutku nesreće nije koristio sigurnosni pojas, ispao je iz vozila na kolnik. Na mjestu događaja liječnik hitne medicinske pomoći konstatirao je smrt vozača''.

Tijelo preminulog prevezeno je na odjel patologije čakovečke bolnice, gdje će se prema nalogu nadležnog državnog odvjetnika obaviti obdukcija.

>> VIDEO Imovinska kartica uhićene sutkinje: Nema nekretnina i auta, a podigla je dva kredita u Sberbanci

Komentara 4

DU
Deleted user
08:27 09.09.2022.

Ne vozi brže nego što tvoj anđeo čuvar može letjeti.

DO
DomagojMarić
21:32 07.09.2022.

Bože pomozi?

GE
generacija57
12:27 07.09.2022.

Misno vino zna prevariti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije