Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo u Šibeniku

Policija istražuje smrt žene (60): Glavni osumnjičeni je njezin sin (28)

Policija
Goran Kovačić/PIXSELL
17.11.2017.
u 11:03

Žena je preminula jučer u 10.15 sati nakon što su je djelatnici hitne pomoći dvadeset minuta bezuspješno oživljavali

Šibenska policija istražuje smrt 60-godišnje žene koja je jučer preminula u stanu na Baldekinu, a sumnja se kako je za njezinu smrt odgovoran 28-godišnji sin.

Žena je preminula u 10.15 sati nakon što su je djelatnici hitne pomoći dvadeset minuta bezuspješno oživljavali, a kako im je smrt bila sumnjiva, policija je počela istraživati slučaj.

Policija će zbog toga danas vjerojatno kazneno prijaviti njezina 28-godišnjeg sina za teško ubojstvo majke te ga pritvoriti.

– Vezano za taj događaj, prema do sada utvrđenom, jučer, 16. studenog u 9,55 sati je zaprimljena dojava od Hitne medicinske pomoći da su u Šibeniku u stanu, nakon neuspješne reanimacije u 10,15 sati konstatirali sumnjivu smrt 60-godišnjakinje. Nakon obavljenog očevida i drugih radnji izvida, tijelo preminule 60-godišnjakinje je po nalogu zamjenika Županijskog državnog odvjetnika, prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik, radi obdukcije, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog kaznenog djela je još u tijeku – priopćila je danas policija.

Komentara 3

VI
vidum
11:29 17.11.2017.

Pretpostavljam da je otkrio da mu ne daje cijelu mirovinu, nego dio zadržava za sebe.

VI
vidum
11:29 17.11.2017.

Pretpostavljam da je otkrio da mu ne daje cijelu mirovinu, nego dio zadržava za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije