Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bezobzirna osveta

Za dvostruko ubojstvo osuđen na 33 godine zatvora

Zagreb: Darko Bodiš osuđen na 33 godine zatvora zbog dvostrukog ubojstva
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
07.11.2017.
u 14:40

Motiv dvostrukog ubojstva navodno je bila činjenica što je Bodiševa nevjenčana supruga počela vezu s Plešejevim sinom

Darko Bodiš (24) na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na jedinstvenu kaznu od 33 godine zatvora zbog dva teška ubojstva iz bezobzirne osvete.

Prema optužnici, teretio se da je lani u listopadu u kući u Gornjoj Dubravi u Zagrebu ubio Vladu Plešeja (67) i Ivicu Piliju (42), izbovši ih nožem. Za svako ubojstvo pojedinačno je dobio po 21 godinu zatvora, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 33 godine.

Sud je utvrdio da je ubojstvo počinio iz bezobzirne osvete jer je u kuću gdje je zločin počinjen došao ponijevši nož. Prema optužnici, motiv dvostrukog ubojstva navodno je bila činjenica što je Bodiševa nevjenčana supruga počela vezu s Plešejevim sinom, a sa sobom je povela svoje i Bodiševo maloljetno dijete što je njega izrevoltiralo.

U noći ubojstva došao je u Plešejevu kuću, a ubio je ljude koje nije poznavao. Nakon ubojstva je pobjegao, no uhićen je nakon par sati na nekoj livadi. On je priznao da je ubojstva počinio, no tvrdio je da se nije radilo o bezobzirnoj osveti. Sud njegovoj obrani nije povjerovao, a olakotnim mu je cijenjena mladost i priznanje. Otegotno mu je pak bilo što je jedan od ubijenih imao četvero djece, koja su ostala bez oca, te što je Bodiš već osuđivan za djela s elementima nasilja.

Komentara 15

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:02 07.11.2017.

zgodno momce

SX
sudbina x
14:58 07.11.2017.

Na faci mu se vidi inteligencija...Mora da je ljevičar...

Avatar jumanji
jumanji
14:59 07.11.2017.

trebao je dobiti 40 godina zatvora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije