Naslovnica Vijesti Svijet

Policija i dalje traga za ubojicom Gačićem. Ministar: 'Imamo vrući trag'

Policija u Bosni i Hercegovini i u utorak je nastavila potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem koji se već deveti dan uspješno skriva i za sada nema nikakvih pouzdanih informacija gdje bi se mogao nalaziti
12. veljače 2019. u 09:56 8 komentara 1002 prikaza
Ubojstvo policajca u BiH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/7

Policija u Bosni i Hercegovini i u utorak je nastavila potragu za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem koji se već deveti dan uspješno skriva i za sada nema nikakvih pouzdanih informacija gdje bi se mogao nalaziti. Na terenu su i dalje stotine policajaca iz Federacije BiH i Republike Srpske, a pomažu im i pripadnici Obavještajno-sigurnosne agencije BiH (OSA).

Ubojstvo policajca u BiH POTRAGA SE NASTAVLJA BiH u strahu: Serijski ubojica i dalje u bijegu

Ministar unutarnjih poslova Sarajevske županije Admir Katica u utorak ujutro ustvrdio je kako ipak ima napretka odnosno kako je policija na "vrućem tragu".

"Noćas smo dobili informaciju, 'vrući trag' je u pitanju i nadam se da će nam pomoći. Dobili smo jednu vrlo vrijednu informaciju i nadam se da će uroditi plodom", izjavio je Katica gostujući u programu televizije N1.

Navodno je riječ o jednoj od brojnih dojava koje je policija dobila otkako je upućen apel građanima da prijave sve sumnje koje bi mogle pomoći pronalasku i uhićenju Gačića koji je prošle subote u mjestu Tarčin, tridesetak kilometara južno od Sarajeva, ubio policajca, a pet dana prije toga je u Podorašcu kod Konjica usmrtio jednog muškarca.

Čovjek je lud i na slobodi, kaže o Gačiću premijer kantona sarajevo ČETVEROSTRUKI UBOJICA Ubojica iz Bosne i Hercegovine je vjerski fanatik s poremećajem ličnosti

Brojne dojave koje je policija do sada dobivala više su joj otežale posao nego što su bile od pomoći jer pretrage terena koje su obavljene nisu dale nikakve rezultate. Lokalni mediji prenose kako je potraga trenutačno koncentrirana na područje mjesta Hadžići, na pola puta između Tarčina i Sarajeva. Stanovnici u obližnjim naseljima i dalje su uznemireni, neki od njih odlučili su da neće slati djecu u škole jer strahuju za njihovu sigurnost sve dok je Gačić na slobodi.

BiH: Vlasti nude 25 tisuća eura nagrade za informaciju koja bi pomogla pri uhićenju ubojice Gačića

Vlada Sarajevske županije u utorak je raspisala nagradu od 50 tisuća konvertibilnih maraka (25,5 tisuća era) za informaciju koja bi dovela do uhićenja Edina Gačića, višestrukog ubojice koji već deveti dan uspješno izmiče policijskim potjerama.

"Raspisuje se nagrada u iznosu od 50 tisuća KM za prijavitelja čije informacije dovedu do uhićenja Edina (Muharema) Gačića, rođenog 1. 9.1976. godine u Banjoj Luci, s prebivalištem u selu Brđani, općina Konjic, po raspisanoj tjeralici", priopćeno je iz županijske vlade.

Ubojstvo policajca u BiH Strah u BiH Pomahnitali ubojica je pucao u policajca iz blizine, uzeo mu pištolj i municiju

Istodobno je istaknuto kako se nagrada odnosi samo na dostavljanje informacije koja bi policiji pomogla da pronađe Gačića, a nikako nije poziv za uključivanje građana u aktivnu potragu.

>>Uhićenje osumnjičenika za pokušaj ubojstva u Požegi

 

Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • darkofu:

    kako su jucer citao,1300 policajaca na intervenciji za tim ubojicom.strašno....pozovite hrvatski pet policajaca da vam ulove tog gada

  • bazinga:

    Vruć trag a u Bosni snijeg baš nam je lijepo sa glupim VL -novinarima

  • ruzica_mario:

    zasto se talibani boje svog talibana??