Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah u BiH

Pomahnitali ubojica je pucao u policajca iz blizine, uzeo mu pištolj i municiju

Ubojstvo policajca u BiH
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/9
10.02.2019.
u 19:21

U nastradalog policajca pucano je iz neposredne blizne, od čega je nastradali policajac Mahir Begić zadobio povrede u predjelu glave i prsa

U nastradalog policajca pucano je iz neposredne blizne, od čega je nastradali policajac Mahir Begić zadobio povrede u predjelu glave i prsa saznaje N1.

Izvor blizak istrazi je potvrdio i da je ubojica od policajca tom prilikom uzeo pištolj i pripadajuću municiju.

Službeno, Tužiteljstvo Kantona Sarajevo za ovo kazneno djelo sumnjiči višestrukog ubojicu Edina Gačića, koji je prošlog tjedna na području općine Konjic ubio Sauda Sultanića, nakon čega se dao u bijeg.

Policajac Mahir Begić (48) pronađen je ustrijeljen u subotu navečer kod sela Sudohol u okolici Tračina, tridesetak kilometara južno od Sarajeva prema Mostaru. On je čuvao poligon za obuku policajaca a mrtvog ga je pronašao kolega koji ga je došao zamijeniti na stražarskoj smjeni.

Sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini uključene su u potragu za Edinom Gačićem, višestrukim ubojicom za kojega se sumnja da je u subotu navečer u okolici Sarajeva ubio policajca, potvrdili su danas čelni ljudi vlade Sarajevske županije i lokalne policije istaknuvši kako se u glavnom gradu BiH nakon tog zločina poduzimaju dodatne mjere sigurnosti zbog početka zimskog Europskog olimpijskog festivala mladih (EYOF) koji je okupio više od tisuću i pol sudionika iz 46 europskih država.

Ubojstvo policajca u BiH
1/8
Ključne riječi

Komentara 19

DA
dalibla
19:41 10.02.2019.

zločini koje su počinili muđahedini kojima je i ovaj tip pripadao nikada nisu rasvijetljeni. Sad kad je počeo ubijati sve redom onda je postao problem. Nažalost 95% muslimana razmišlja kao on.Strah me i pomisliti kako je našim ljudima doli

PR
prajdali100
19:47 10.02.2019.

A što li je tek radio u ratu ? Taj monstrum je ubio i svoju majku.

DU
Deleted user
19:51 10.02.2019.

Svako drustvo ima odredjeni postotak psihopata, volio bih da mediji ovo ne objavljuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije