Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovo nisu očekivali

Policajci uhitili čovjeka na stanici, a on im poslao pismo iz zatvora. Evo što je u njemu pisalo

Borna Filic/PIXSELL
27.11.2021.
u 08:23

Uhićen je krajem srpnja, a sredinom studenog napisao je pismo policiji

Krajem srpnja policajci su slučajno provjerili  muškarca na glavnoj željezničkoj postaji u Bochumu i otkrili kako za 31-godišnjaka postoji nalog za uhićenje zbog prijevare. Od tada je u zatvoru – i sredinom studenog napisao je zapanjujuće pismo policiji. Sadržaj je bio bez uvreda i prijetnji i sa zahvalom, javlja Fenix magazin.

“Vjerojatno mi je bilo potrebno vidjeti kako je ovdje da bih cijenio slobodu.” Zatvorenik posebno zahvaljuje dvojici policajaca koji su ga – u nazočnosti njegovog malog sina – uhitili bez puno buke. S njim su bili “jako pažljivi i fini”. Pismo uhićenog, za  kojeg policija ne otkriva identitet,  završava željom službenicima: “Ostanite zdravi!”

Pozadina njegovih postupaka bila je njegova ovisnost o kockanju.  Stanovnik Bochuma sada prima  stručnu pomoć. Ako bude sve u redu, očekuje se da će početkom iduće godine izaći iz zatvora. “Zahvaljujući vama postat ću druga osoba koja pošteno i ozbiljno ide na posao i bit ću uzor svom sinu.” Kada dođe u policijsku postaju, sve to želi osobno ispričati policajcima.

Dužnosnici Bochuma su dirnuti  pismom zatvorenika te su napisali:  “Policija vam zahvaljuje na riječima koje diraju u srce, vjerujemo mu na riječ i želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti.”

Video: Napravite otopinu koja će led otopiti za par sekundi!

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:08 27.11.2021.

Ponekad moraš dotaknuti dno da bi cijenio ono što imaš. .

JM
Jmjm
07:17 28.11.2021.

Napisao jer to mu je izlaznica iz bajbuka

ŠE
Šemso
17:27 27.11.2021.

To je u redu samo ako ne pika kakve vudu lutke s likom tih policajaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije