Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva preživjeli

'Policajci su naš bus uputili u provaliju'

autobus Brioni
Danilo Pavletic/PIXSELL
15.03.2015.
u 18:02

Autobus poduzeća Brioni vraćao se iz Italije kada ih je oko kilometar prije graničnog prijelaza Plovanija zaustavila slovenska policija i preusmjerila na ''krivi put''

Puna dva sata trajalo je spašavanje dvaju autobusa koji su, tvrdi novinar Regional Expressa, zahvaljujući uputi pograničnih policajaca zapeli na serpentini.

Incident se dogodio prošle noći oko 20 sati. Autobus poduzeća Brioni vraćao se iz Italije kada ih je oko kilometar prije graničnog prijelaza Plovanija zaustavila slovenska policija zbog sudara blizu granice. Policajka je svjetlosnim signalima uputila autobus i kolonu iz njega da se nastave kretati sporednim putem.

- Vozač je poslušao policajku i skrenuo na sporedni put - posvjedočio je Damir Strugar. No, kolona je tada naišla na uski put i prometni znak zabrane prolaska vozilima iznad četiri tone. Put ih je odveo do serpentine koju vozač više nije mogao savladati. - Zapeo je u krivini i stražnjim dijelom kliznuo prema bankini, a prednje kotače podignuo u zrak - opisao je Strugar.

Ubrzo je zapeo i drugi autobus, a putnicima su u pomoć priskočila tri policijska i jedno vatrogasno vozilo.

>>51 osoba poginula u slijetanju autobusa u Brazilu

>>Tražio da se provoza pa izgorio u jaguaru

Komentara 5

OB
ObrenM
22:43 15.03.2015.

Hoce li nasa vrijedna Pusicka ispred ministarstva uputiti protestnu notu Sloveniji,za dovodjenje u pogibelj Hrvatskih drzavljana.Dali ce je u tomu sprijeciti priprema za barjaktara visebojne zastave.

TO
tonkica
19:54 15.03.2015.

Cudo je da su slovenci uopce dosli na ideju da preusmjere promet. Imaju mazohisticki obicaj praviti se blesavi kada su u pitanju prometne nesrece, posebno ljeti na autoputu.

BI
bigred1
20:41 15.03.2015.

još jedan dokaz da im je država premala. vozio sam se busom tim serpentinama i vozač nije mogao odjednom proći zavoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije