Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva preživjeli
Povratak na članak

'Policajci su naš bus uputili u provaliju'

Autobus poduzeća Brioni vraćao se iz Italije kada ih je oko kilometar prije graničnog prijelaza Plovanija zaustavila slovenska policija i preusmjerila na ''krivi put''

Komentari 5

OB
ObrenM
22:43 15.03.2015.

Hoce li nasa vrijedna Pusicka ispred ministarstva uputiti protestnu notu Sloveniji,za dovodjenje u pogibelj Hrvatskih drzavljana.Dali ce je u tomu sprijeciti priprema za barjaktara visebojne zastave.

VL
TO
tonkica
19:54 15.03.2015.

Cudo je da su slovenci uopce dosli na ideju da preusmjere promet. Imaju mazohisticki obicaj praviti se blesavi kada su u pitanju prometne nesrece, posebno ljeti na autoputu.

VL
BI
bigred1
20:41 15.03.2015.

još jedan dokaz da im je država premala. vozio sam se busom tim serpentinama i vozač nije mogao odjednom proći zavoj.

VL
Avatar SLOglodit-Janezovic
SLOglodit-Janezovic
22:54 15.03.2015.

Poznavajući taj narod siguran sam da su to namjerno napravili!Zato moj dobar prijatelj{pomorski policajac} preko ljeta sa velikim elanom i pedantno kontrolira nama ,,drage,, sosede!

VL
JU
jurayy
20:00 15.03.2015.

Haha ništa neočekivano od dragih nam komšija!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.