Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Policajca gađao noževima i udario drvenom palicom

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.05.2018.
u 12:23

Policajac je potrčao za njim kad je doletio i drugi nož i prozujao pokraj njega! Uspio je sustići bjegunca koji ga je na kraju još i udario drvenom  palicom, te ponovo počeo bježati. No, nije daleko odmakao

Jedan je policajac lakše ozlijeđen prilikom intervencije u Ulici grofa Feštetića u Orehovici u Međimurskoj županiji.

Policija je u nedjelju oko 19 sati dobila dojavu o nasilju u obitelji. Policijskim službenicima koji su došli do kuće prišao je 33-godišnji muškarac u vidno alkoholiziranom stanju, s noževima i drvenom palicom u rukama. Oglušio se na naredbu da odloži te predmete, prema jednom od policajaca bacio je nož i dao se u bijeg.

Policajac je potrčao za njim kad je doletio i drugi nož i prozujao pokraj njega! Uspio je sustići bjegunca koji ga je na kraju još i udario
drvenom  palicom
, te ponovo počeo bježati. No, nije daleko odmakao.

Uhićen je i priveden zbog napada na službenu osobu. Izmjereno mu je 1,92 promila alkohola u krvi.

Prilikom uhićenja i vezivanja nije zadobio ozljede.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar niwrad
niwrad
12:42 14.05.2018.

Orehovica... jedno od mjesta u Međimurju gdje je stacionirana jedna poznata nacionalna manjina ... koja drži sve četiri u zraku, štanca male rome ko na traci, a radni narod sve to lijepo financira. Kad pak mali romi odrastu oni za zahvalu, pljačkaju i šikaniraju taj isti radni narod. Sve omogućila...politika.

RE
reborn
13:30 14.05.2018.

Američka policija bi efikasno riješila problem oružanog napada na policajca. Kod nas će za ovo ponašanje dobiti optužbu za remećenje javnog reda i mira, a kada se uzme u obzir da je pripadnik određene nacionalne manjine, kazna će biti - uvjetna.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:29 14.05.2018.

Iznosim školski primjer, kojeg svakodnevno mogu gledati u svojoj blizini.. Bračni par (Afromeđimurci) godinama žive zajedno, ali formalno žena je prijavljena kao "samohrana majka" s petero djece, od kojih je dvoje invalidno.. Za dobivanje socijalne pomoći ne smiju imati vozilo,o, ali muž svakodnevno vozi auto Mercedes i veliki kombi, koji su parkirani na njihovom dvorištu. Vozila su vjerojatno registrirana na tuđe ime.. Djecu im doslovno odgaja ulica, kod kuće ne pišu zadaću, niti ne uče jednu sekundu.... Inače, ne rade ništa, od jutra piju kavu, često priređuju roštilje za poznanike i prijatelje. Muž navečer autima kreće u akciju, nitko ne zna čime se točno bave, i zašto to rade baš po noći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije