Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pod istragom

Policajac suspendiran zbog Čelića u petak će govoriti o snimci: 'Podmeću mi'

Josip Ćelić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/3
20.11.2019.
u 14:15

Policajac je angažirao poznatog odvjetnika Branka Šerića, koji je rekao da će se policajac obratiti medijima u petak

Policajac koji je udaljen službe te je pod istragom zbog sumnje da je RTL-u nezakonito dao snimku jurnjave sad već bivšeg zamjenika ravnatelja policije Josipa Ćelića, sve je negirao i tvrdi da mu podmeću, neslužbeno doznaju 24 sata.

Policajac je angažirao poznatog odvjetnika Branka Šerića, koji je rekao da će se policajac obratiti medijima u petak.

24 sata doznaju da je prozvani policajac sindikalni povjerenik svoje podružnice u PU zadarskoj te da je rekao kako on nije zviždač niti je predao snimku drugima. Dokaze za to navodno planira prikupiti i objaviti za dva dana.

Josip Ćelić
1/7
Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:04 20.11.2019.

To može biti samo kod nas.Prekršitelj koji je zlouporabio ovlasti radi a ovaj na suspenziji.Bravo za Hrvatsku? Samo naprijed nemoj šutit kao što većina Hrvata šuti umjesto da svi izadjemo na ulicu i počitimo s....

KR
krena
16:14 20.11.2019.

Novopokrenuta Facebook grupa "Pravda za zadarskog policajaca" najavila je održavanje prosvjeda u subotu 23. studenoga u 12 sati ispred Druge policijske postaje u Zadru (kod Kauflanda). "PRAVDA ZA ZADARSKOG POLICAJCA" Najavljen prosvjed podrške suspendiranom policajcu koji je otkrio zataškavanje u u zadarskoj policiji! https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/kalelarga/clanak/id/633876/najavljen-prosvjed-podrske-suspendiranom-policajcu-koji-je-otkrio-zataskavanje-u-zadarskoj-policiji

NE
neboiznadzagreba
16:10 20.11.2019.

Otkaze bi trebali dobiti oni koji su njemu dali otkaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije