Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ravnatelj policije:

Policajac je muškarca i ženu ubio ilegalnim oružjem!

ubojstvo Hrvatska Kostajnica Graboštani (1)
Nikola Čutuk/PIXSELL
12.06.2013.
u 15:14

– Imao je problema u obitelji, zbog toga je već stegovno odgovarao i bio suspendiran – rekao je Dominić.

Ravnatelj policije Vlado Dominić kazao je da je dvostruko ubojstvo kod Hrvatske Kostajnice izvršeno ilegalnim oružjem jer je policajcu Mariju Slabinjcu, koji je pucao, službeno oružje oduzeto zbog problema u obitelji.

– Imao je problema u obitelji, zbog čega je već stegovno odgovarao i bio suspendiran – rekao je Dominić koji je izrazio sućut obiteljima ubijenih. Kazao je da je policajac radio u MUP-u u upravi za posebne poslove sigurnosti na čuvanju objekata.

Dominić je kazao da su nakon dvostrukog ubojstva na mjesto događaja poslali i unutarnju kontrolu zajedno s nadzorom iz ravnateljstva policije. – Službeno vatreno oružje mu je oduzeto i kod nas je. Ovo je bilo ilegalno oružje – rekao je Dominić. Na pitanje novinara je li policija znala za tu ilegalnu automatsku pušku, Dominić se samo nasmijao i rekao da bi mu tu pušku oduzeli da su za nju znali.

Podsjetimo, Slabinjac je na cesti između Velikog Krčeva i Graboštana presreo automobil u kojem su se vozili Ivica Hajduković sa svojom 39-godišnjom partnericom i policajčevom bivšom suprugom Blaženkom Slabinjac, njene dvije kćeri od osam i devet godina te njegovim 17-godišnjim sinom. Izvadio je automatsku pušku i ubio Hajdukovića i Blaženku Slabinjac.

>>Policajac automatskom puškom ubio bivšu ženu i njenog partnera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije